[]

schengen vize sorusu

benim schengen vizesi almam lazim. avrupaya gitmeyecegim. transit baska ulke ziyaret etmeyecegim. sadece bir iddia uzerine 1(bir) gun bile olsa shengen vizesi almam gerek. en kolay iki ulke fransa ve yunanistanmis.

SORUM su: ben ocaktan beri bir yerde sigortali calisiyorum. daha once calismadim. banka hesaplarim aktif 5 aydir kullaniyorum ve 5 10 bin dolar surekli var harcama, para transferi etc.

istersem su an calistigim sirket de bana sponsor olabilir.

tek korkum ocak ayindan beri bir maas bordrom var. ve bu adamlar benim bildigim 3 ay istiyorlar.

sizce basvursam vizeyi verirler mi yoksa red mi yerim ? red yersem de diger shcengen denemelerimi zorlastirir miyim ?

 
ocak ayından beri dediğin sadece 11 gündür mü çalışıyorsun resmi olarak?


  • reanarchy  (11.01.22 14:30:24) 
hem ret hem de aldığın vizeyi kullanmamak sonraki teşebbüslerinde sıkıntı yaratabilir. kesinlikle ret yemeye neden olur diyemiyorum ama işini zorlaştıracağı kesin.

bence böyle saçma bir iddia için masrafa girme, yarın bir gün gitmek istediğinde başın durduk yere ağrımasın. üstelik vize için zaten acayip para ödüyorsun, hiç yoksa €60 filan sırf başvuru masrafın olur. gerek var mı? üstelik covid var, normalde alabileceksen dahi şu an o yüzden vermeyebilirler, ki bildiğim kadarıyla şu an turist vizesi verilmiyor.
  • der meister  (11.01.22 14:40:04) 
Daha önce reddedilmediyseniz, hesabınızda fena olmayan bir para varsa, mevcut şirketiniz de sponsor oluyorsa, sabıkanız ya da bir şekilde gözaltına alınma hikayeniz filan yoksa, askerlikle ilişiğiniz bulunmuyorsa, 30 yaşından büyükseniz Fransa'dan büyük ihtimalle alırsınız. Tabii ki bir garantisi yok, bir sebeple vize memuruna şüpheli görünürseniz işler değişir.

Kullanılmayan vize çok dert olmuyor.
  • kaptankedi  (11.01.22 15:24:05 ~ 15:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.