[]

Elektronik kursu? Tavsiyeler

Elim tornavida tutmaya musait az buçuk priz duy vs degiştirim. Istanbul da elektronik kursu buldum 32 saat. Temel elektronik kursu. Amacım hobi olarak elektronige başlamak.

Kurs konususunda ne dusunuyorsunuz? Kitap kurs baslangıc seti her turlu tavsiyeye acıgım. Gelmek istedigim nokta yavsak tamircinin abi anakart arızanlanmış yenisi takmak lazım demeden işi çözmek. Evet kolay degil ama youtube de gördugum anakart arizalarının %90 basit cozulebilir olaylar.

Hobi olarak başlamak ve devam ettirmek istiyorum. Tamirci dukkani acmak gibi derdim yok hobi olsun elimizden de birseyler gelsin istiyorum. Tikler gelecek...

 
benim bi önerim yok da istedikten sonra yapılmayacak şey yok. eminim çok güzel kaynaklar da bulursun.


  • killerbee  (10.01.22 23:21:01) 
Bir tamirci sayesinde temel elektronik öğreneceksen hazır elin değmişken biraz daha hırsla işi Arduino ve PIC programlamaya kadar ilerletmelisin.


  • Erva  (10.01.22 23:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.