[]

Pcr test sonucu çıkana kadar izolasyon devam eder mi?

Dün gece 1 de test verdik. Hala sonuç çıkmadı. Mesajda diyor ki 18 saatle 48 saat arasında sonuç çıkar.
Testi yaptırdığımız hastanenin yorumlarına baktım. Herkes isyanda. 48 saatte çıktığı bile olmuş.
Sağlık bakanlığının mesajı da diyorki bu gece 00.55 de izolasyon biter.

Ee yarın işe gitme zamanına kadar çıkmazsa nolcak?

 
Sanırım öyle bir salmış durumdalar ki kimse umursamıyor. Geçtiğimiz hafta pozitif çıkan teyzem, dün gece tekrardan test yaptı ve hala pozitif. Ancak Hayat eve sığar uygulamasında risksiz olarak gözüküyor. Eğer pozitifsen ve izolasyon süren bitiyorsa, yeniden yaptırdığın test pozitif olsa bile izolasyonda değilsin artık.


  • topraam  (10.01.22 23:00:40) 
7.günümde hala pozitif çıktım, aradığımda 7.günde izolasyon bitiyor pozitifte olsanız bulaşıcı olmadığı için risksizsiniz dendi. İşe gidilicek, tabi iş verenin opsiyonunda.


  • eja  (10.01.22 23:43:30 ~ 23:43:48) 
Sorum yanlış anlaşılmış. Bu daha ilk testim. Test çıkana kadar izolasyonda olduğum için işe gitmedim bugün 1 günlüğüne. Bu gece izolasyon bitiyor. Ama sonuç hala çıkmadı. İş saatine kadar sonuç çıkmazsa yarın işe gitmem gerekir mi ? Yoksa test sonucunu mu beklemem gerek.


  • lapris  (11.01.22 00:34:27) 
Sonuç beklemeniz gerek. Pozitif olup işe gitme riskiniz var.


  • ceketimi alip cikcam  (11.01.22 01:17:08) 
Evet gidilmiyormuş. 42 saat oldu hala çıkmadı sonuç.


  • lapris  (11.01.22 17:16:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.