[]

hepsiburada nın bozuk ürünü tamir etmemesi

2 ay önce bluetooth kulaklık aldım buradan, daha aldığımın ilk haftası sol kulaklık bozuldu, şarj olmuyor.

kullanmıyordum diye bekledim, 2 hafta önce arıza kaydı açtım, 1-2 gün içerisinde onaylanacak deniyor ama onaylanmadı.

ben ürünü aldığım zaman 350 tl idi, şu an 600tl.

yani adamlar bilerek onaylamıyorlar, tüketici hakem heyetine gidip para iadesi yapmamı bekliyorlar muhtemelen, çünkü tamir edip sıfır diye satacak ve her türlü karlı çıkacaklar.

şimdi ben müşteri hizmetlerini arasam, bana kargo yap diyecekler, hiçbir şekilde tamir etmeden aynı ürünü geri gönderecekler bundan %100 eminim, yani boşu boşuna yorulmuş olacağım, hakem heyetinde de boşu boşuna yorulmuş olacağım.

ürünün türkiye servisini bulamadım.

soru: bu işten nasıl karlı çıkarım?

 
Satıcı kim? Distribütör kim? Türkiye distribütörü var mı yoksa ithalatçı garantili bir ürün mü? Faturayı kesen kim?

Bilgi verseniz de bizler de fikrimizi söyleyebiksek.

Sadece Hepsiburada dan aldım demek işi tanımlamıyor.
  • yeninesiltupcu  (10.01.22 22:37:24) 
Hepsiburada ahmet abinin dükkanıymış gibi kafanda kurmuşsun,alıp tamir edlim sıfır diye satarız hem mkayayıda keklemiş oluruz diye bir durum yok.hepsiburada satıcı,o ürünü ithal edenden,üretenden alır satar ya da satmasına aracılık yapar.mal bozuksa servisine yönlendirir.en fazla süreci uzatıp bıkıp vazgeçmen düşünülebilir.

Bu işten karlı çıkman anca değişim olursa sende birini bulup satarsan olur,
  • duptıs  (10.01.22 23:35:15) 
satıcı hepsiburadanın kendisi.

ya arkadaşlar, hepsiburada bakkal mı falan diyorsunuz da, türkiye'de yaşatığımızı unutuyorsunuz, amerika zannediyorsunuz burayı. ben yakın zamanda yine bozuk bir ürünü gönderdim tamir için, bana çalışmayan ürün için, arıza görülmedi diye döndüler. adamların amaç belli. bu işten zararlı çıkmamanın yollarını arıyorum ben.
  • mkaya  (11.01.22 19:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.