[]

Yemek kartlarıyla (multi, sodexho vs) marketten

Gıda, deterjan vs alışveriş yapınca neden özellikle ve ısrarla fiş vermiyorlar? O fişi bizden sonra iptal mi ediyorlar? Vergi mi kaçırıyorlar?




 
veriyorlar. bazı marketler aslını vermiyor kopyasını veriyor. yemek kartlarıyla istese de vergi kaçıramaz.
isteyince vermeyen görmedim.

  • jelly bear  (10.01.22 18:30:43) 
Vermiyorlar inan ki, özellikle istiyorum veremeyiz diyor.


  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (10.01.22 18:32:39) 
bana da veriyorlar. hatta özellikle soruyorlar fişi ister misiniz diye istediğimde hemen veriyorlar. ben sürekli yemek kartımla alışveriş yapıyorum. sizin gittiğiniz markette bir sıkıntı vardır.


  • ilgeru  (10.01.22 18:39:50) 
kopyasını isteyin o zaman verirler.


  • jelly bear  (10.01.22 18:42:24) 
Küçük yerler iptal ediyor hemen ama ödeme yöntemi sistemleri entegre olmayan bir posla olduğu için diye kurdum hep kafada. Başka şekilde işleniyor muhtmelen. Altunbilekler de sistem entegre çalışıyor sanırım. Nüshasıni veriyorlar hemen.

Fiş vermeyen yerlerde fişin resmini çekebilir miyim diyorum. Hiç itiraz eden olmadı.
  • baal  (10.01.22 18:43:27) 
Allah Allah çok ilginç. Kopyasını da vereceklerini sanmıyorum çünkü vermek isteseler hemen kopyasını bastırıp verirlerdi. 2 farklı marketten alışveriş yapmama rağmen ikisi de ısrarla vermiyor. İsteyince veremeyiz diyorlar. İkisi de meşhur marketler zinciri üstelik.


  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (10.01.22 18:45:00) 
yemek kartıyla alışveriş yapınca fişi yemek kartı posundan cıkan slip ile zımbalıyorlar. bu yüzden çoğu kasiyer fişin kopyasını çıkarıp müşteriye veriyor. bazen yoğun sıra vs olunca fiş istiyor musunuz diyor uğraştırma babında o zamanlar genelde bekletmemek için vermiyorlar.


  • ayin yazari  (10.01.22 19:00:32) 
Farki şehirlerde, farkli marketlerde kullandim. Vermedikleri oldu.

Fakat kopyasini dahi vermedikleri hiç olmadı.
  • ananiyimioguz  (10.01.22 19:53:50) 
Bilgi fişi veriyorlar, muhasebesel değeri yok


  • deepfear  (10.01.22 22:06:26) 
Birkaç markette kendileri vermedi ama isteyince kopyasını verdiler. Ama kalan çoğu market ben istemeden veriyor. Gitmiyorum bekliyorum zaten. Vermemek ne demek ya? Belki fiyat hatası falan var, onu kontrol edeceksiniz.


  • hrvl  (10.01.22 23:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.