[]

Covid'in Vücudumdaki Etkilerinin Günden Güne Değişmesi?

Merhaba,

Pozitif olarak 4. günüm. İlk gün eklem ağrısı, baş ağrısı ve ateş vardı. Sonraki gün de aşağı yukarı benzer etkiler devam etti. Ancak dün öne çıkan rahatsızlığım şiddetli öksürükken, bugün de hem öksürük hem de burun tıkanıklığı. Resmen sadece ağzımdan nefes alıyorum.

Covidi hafif yorgunlukla atlatanlara imreniyorum, gerçekten geceleri çok zor geçiyor. Hani omicronla hafif atlatılıyordu? :(

Sizin veya çevrenizin de benzer deneyimleri var mı bu konuda? Parol, mucovit ve vitaminlere abanıyorum. Şunu da mutlaka yap dediğiniz bir şey varsa çok makbule geçer.

Çok teşekkür ederim.

 
Geçmiş olsun. Aşı durumunuz neydi?

Herkeste farklı seyreden bir hastalık. Burun bantları burun tıkanıklığınız için işe yarar belki, biraz rahatlatır sizi. Burun bandı bulamazsanız ben bazen bu amaçla yara bandı da kullanıyorum.
  • hair freak  (10.01.22 13:18:30) 
parmak oksimetre al, kan oksijen saturasyonu 94-92 civarlarina duserse dogru hastaneye. parol, saglikli bir insan icin gunluk limit en en en fazla 3000mg, hasta oldugunu da goz onunde bulundurarak bu rakama yaklasmamaya calis. seker gibi kullanilacak bir ilac degil, karaciger gider haberin olmaz.

asi yoksa ekstra dikkat! omicron oldugun testle kanitli degilse omicron oldugunu da varsayma. gerci aslinda hafif atlatilmiyor pek omicron ozelinde, biraz mit o. cok gecmis olsun.
  • robokot  (10.01.22 13:44:53 ~ 13:53:41) 
Benim de benzer şekilde seyrediyor. 4. gün öksürük ve boğaz ağrısı başladı, bugün 6. gün ve eklem ağrılarım azalmasına rağmen boğazım hala çok kötü. Sürekli sıcak şeyler içiyorum ancak henüz bir faydasını görmedim. Pastil alacağım bugün belki işe yarar diye. 2 doz biontech.


  • sele zeytini  (10.01.22 13:44:56) 
@hair freak çok teşekkür ederim. 2 doz Biontech olmuştum, üçüncüyü olmaya iki gün kala covid kaptım :(

@robokot parmak oksimetreyi hiç bilmiyordum, bugün aldırıp kullanacağım. Karaciğer hali hazırda sıkıntılıydı, sanırım çok yoruyorum bu sıralar. Tavsiyelere uyacağım, çok çok teşekkür ederim.

@sele zeytini berbat bir şey gerçekten. Doktor Phyorelief adında, tadı iğrenç ama etkili bir pastil verdi. Boğazı kısa süreli de olsa yumuşatıyor, çok geçmiş olsun :(
  • BuddyGuy  (10.01.22 14:28:18) 
Çok geçmiş olsun. Covid çok ilginç bir hastalık ben de 3 hafta önce atlattım. Bir günün şikayeti diğerine uymuyordu hiç böyle bir şey yaşamamıştım. hafif atlatmış olsam da garipti, umarım daha da bulmaz bizi. gençliğimizi yedi nalet virüs!


  • lcha  (10.01.22 14:58:58) 
Ayni belirtilerim vardi, senin kadar agir olmasada ilk 2 gun kotuydu birde 7. Gun kotu gecti.. Parol aldim birde doktor grip ilaci verdi, yatarak geciyor malesef.
Bide zencefil tarcin karanfil balli cay cok iyi geldi

  • eja  (10.01.22 20:33:50 ~ 20:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.