[]

Yatak tavsiyesi (fıtık)

Merhaba

Esimin hem bel hem de boynunda fitik var.

3 yil kadar once hälsa aldik lanet olsun verdigim paraya.
Apple gibi full marketing fahis fiyat dusuk performans..

Esimin bu saglik durumunu goz onunde bulundurunca hangi yatagi tavsiye edersiniz?
Visco oneriliyor sanirim direkt marka model verseniz tadindan yenmez

 
tempur ve yatsan tavsiye etmem. aynı şekilde; para? para ver, rahatlık? noö sana rahatlık. aldığım güne nalet olsun.

yataş'a gidip her modeli deneyin. pahalı yataklardan çok daha iyi olduğuna emin oldum. daha önce yataş'tan aldığım yataklar çok iyiydi. daha pahalı daha iyidir dedim ben de senin gibi, pişman oldum.
  • gabe h coud  (09.01.22 22:30:03) 
idas mira-coil
eger ustteki rahat ettirmiyorsa 32 dansite sert sunger (evet sunger, rahat ederseniz disina bir kilif diktirirsiniz) www.isbironline.com

fitikta viskodan uzak durmanizi tavsiye ederim.
  • darkrocq  (10.01.22 01:07:22 ~ 02:30:15) 
İdas, İsbir, Yatas bence de. Bende hafif bel fitigi esimde de boyun fitigi var. Boyun fitigi icin dogru yastik kullanmaniz lazim. Biz idas kullaniyoruz, oldukca da memnunuz. Ama gidin deneyin, ay ayip olur demeden en az 10 dakika yatin uzerinde. Biz ayni magazaya 2 kere gittik. Adam bizii “yatin siz burda, uzun uzun yatin ama yatak onemli” diyerek birakti gitti. Acele etmeyin, acele ettirenden de almayin.


  • 65 derece  (10.01.22 02:21:59) 
4 senedir fıtıkla sınanan biri olarak söyleyebilirim ki visko almanızı öneren kimse onun önerdiği şeylerden uzak durun.

Yarı ortapedik çok sert olmayan ama yumuşak asla olmayan bir yetek skalasından seçin derim. Yastık konusu hakkında fikrim yok.

Ben anam babam yaylı yatak üzerine yarı ortapedik ped aldım onun üzerine de baya battaniye koyup üzerine çarşaf geriyorum. yatıyorum. 2 senedir ağzım sızım yok.
  • denizmaniaherif  (10.01.22 09:05:16) 
Nokta atışı yapıyorum: İşbir ViscoStar Comfort

www.isbiryatak.com
  • jane jones  (10.01.22 13:17:46) 
Visco yatak bende bel ve boyun ağrısı yapıyor.


  • hair freak  (10.01.22 13:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.