[]

Atom bombasını engelleyen hava savunma sistemi?

Geliştirilmiş midir acaba? Yani bombayı havada durduran ve etkisi sıfırlayan bir sistem. İsrailin demir kubbesi gibi?




 
rusların topol füzesi atmosfer dışına çıkıp oradan ilerleyip hedefini 200 metre tölerans payı ile saatte 23bin kilometre hızla ilerlerken vuruyor.

ayrıca 8 tane nükleer başlık taşıyan çeşitleri var.

8 tanenin 3 tanesi dolu diğerleri boş falan böyle bi sürü değişik sistem var. hani hava savunma sistemleri 8 tanenin 8ini vuramaz mutlaka bir tanesi hedefe düşer ve patlar vb gibi

değişik uçuş paternleri uygulayan seyir füzeleri falan.

muhtemelen lazer gibi bi silahla durdurulabilinir ama bu sefer de eğer düşman toprakları üzerindeyse muhtemelen yine de kendini ateşleyecektir.

bunun dışında hedefin burnunun dibine kadar farkedilmeden girebilen nükleer başlıklı füze taşıyan denizaltılar var.

rusyanın moskova için şöyle bir planı varmış.

eğer moskovaya füze roket moket gibi şeyler geliyorsa ki bunları önceden görebililyolar, moskovanın çepe çevre etrafına konumlandırılmış nükleer silolardan nükleer füzeler fırlatılıp bomba hedefe düşmeden rusyanın gönderdiği nükleer füzenin patlatılmasıyla havada yokedilecekmiş.

ayrıca bu s400 s500 gibi füze bataryaları koskoca rusyanın heryerine dağılmış ve sürekli de yer değiştirirmiş yerleri belirlenmesin diye
  • killerbee  (07.01.22 23:40:36 ~ 23:43:46) 
Yok imkansiz.

Ustte aciklanmis zaten fiziksel olarak durduramayacagin aletlere koyuyorlar.
gun icinde kamyonlarin yerini degistirip duruyorsun nereden gelecegini de goremiyorlar.

Tek yontem var.
ayni anda senin de karsi tarafa ateslemen.
Vurulursak biz de vururuz yontemiyle karsi tarafi caydiriyorsun.
  • divit  (07.01.22 23:52:44) 
rusyanın 12 tane hazır nükleer planı varmış.

saldırı nerden geliyorsa saniyesinde tüm hedeflere saldıracak gibi tüm nükleer füzelerin koordinatları bile hazır olarak yüklüymüş.
  • killerbee  (08.01.22 15:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.