[]

bedelli

temmuz 2022 de tecilim bitiyor. uzun dönem zaten yapmayacağım. ama önümüz seçim. tezsiz yl başlayıp 2 sene daha tecil ettirsem bedelli askerlikte 28 gün şartının kalkması veya paranın düşmesi söz konusu olur mu sizce?

*bonus soru. temmuzda tecil bitiyorsa son güne kadar başvuru yapabilir miyim yoksa belirli dönemler var mı başvuru için?


 
bunun cevabını ülkede kimse bilmiyordur. evet malum kişi bile bilmiyordur çünkü zaman neyi getirecek belli değil. o yüzden ilk soru biraz zar atmak gibi.

2. soru içinse, canın ne zaman istiyorsa o zaman başvuru yapabilirsin bu sadece senin tercih ve celp dönemini etkiliyor.
  • ilgeru  (07.01.22 22:23:45) 
bununla alakalı hiç bir gündem yok. ikisinin de olacağını hiç zannetmiyorum.


  • roket adam  (08.01.22 00:22:31) 
son getirdikleri sistem biraz herkesi tatmin edecek cinsten bir şeydi. para varsa 28 gün, yoksa 6 ay vs neyse işte. sistemi bir de bilmem ne memurunun maaşına sabit hesaplama yaptılar. her 1 ocak ve 1 temmuzda fiyat değişiyor. sistem oturuyor gibi o yüzden ben yakın zamanda pek değişeceğini düşünmüyorum. fiyatı da 50 bini geçti son zamla ama memur maaşına endeksli diye oradan bir indirime de gidilmez gibime geliyor.


  • senolll  (08.01.22 01:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.