[]

pahalı elektrikli diş fırçalarıyla ucuz olanları arasındaki fark nedir

oral b io 9 model diş fırçasının 200 euro olmasını hak edecek bir özelliği var mı? veya 9 euroya satılan braun marka fırçanın bir eksiği var mı? ortalama iyi ve minimal sessizlikte çalışan elektrikli diş fırçası önerisi de alabilirim.




 
manuel diş fırçalarıyla diş etlerimi yara yapıyorum, elimden bi kayıyor, eti çiziyor. elektrikli diş fırçası çok daha iyi temizliyor.

Bende philips sonicare diamondclean var.

www.amazon.com
  • gabe h coud  (07.01.22 16:54:01) 
Oral-B nin Pahalı elektrik fırçasıyla ucuzu arasında hiç bir fark yok. Pahalı olanların üzerinde şarj göstergesi bir de basınç sensörü var. Ucuz olanlarında bu iki özellik yok.
Şarj göstergesi gereksiz zaten her ikisini de standına bırakınca otomatik şarj oluyor. Ve bir şarj 1 hafta gidiyor. Bunu görüp ne yapacaksınız?
İkinci Olay da basınç sensörü. Yani diş fırçasını dişimize olması gerekenden fazla bastırdıgımız zaman uyarı veriyor. Diş fırçalarken fırçayı dişimize aşırı bastırmamamız gerektiğini zaten çocukken ögreniyoruz.

Bunların dışında temizleme modu diye bir olay var. Dişin nasıl fırçalaması gerektiğini bilen Bir birey buna ihtiyaç duymaz.

Bunları geçtikten sonra diş temizliği konusunda alınan fayda ikisinde de aynı. Diger kısımlar pazarlama stratejisi.
  • limonlu eksi  (07.01.22 17:12:58) 
@gabe h coud: diş fırçasının kategori olarak artılarını eksilerini biliyorum da pahalı olanla ucuz olan ne fark ediyor. mesela attığın linke girdiğimde 300$ diyor 300$ edecek ne özelliği var


  • nahtoderfahrung  (07.01.22 17:13:17 ~ 17:13:34) 
app'i var, şurayı az fırçaladın diye uyarıyor, fazla bastırıyorsun diyor, fırçayı değiştirme zamanın gelmiş diyor.

kılıfı çok kaliteli, seyahate giderken çok farkediyor. usb'den şarj oluyor.

bir çok modu var, beyazlatıcı mod ile hassas mod arasında ciddi fark var. biri diş taşına biri diş etine biri beyazlığına, biri temizliğine. modları değiştirince farkı görüyorsun.
  • gabe h coud  (07.01.22 17:36:03) 
Oral bnin pahalı ve ucuz fırçalarından 3 adet denedim.
Kesinlikle pahalı olanlar daha hassas ve daha az zarar veriyor. Ucuz yollu olanlar biraz daha haşin ve bazen diş eti kanatıyor. Diğer markaları bilmiyorum

  • photo85  (07.01.22 18:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.