[]

İntihal kontrol hakkında

İntihal kontrol için aşağıda ki 3 siteyi kullanıyorum bunların dışında daha sağlıklı sonuç veren var mı ?

yada bunlar yeterli mi? bir metinde ilk iki link %100 benzersiz olarak sonuç verirken son link %4 intihal çıkartıyor

www.duplichecker.com

smallseotools.com

searchenginereports.net

 
dostum eğitim kurumlarında kullanılan intihal sistemi turnitindir son senelerde bir şey değişmediyse.

en sağlıklısı eş dost varsa akademisyen birinden rica etmek. yoksa da hemen hemen aynı databasei grammarly.com kullanıyordu yine birkaç sene öncesine kadar. bir araştır derim
  • biseysorucam  (07.01.22 00:23:50) 
turnitin +1.

bir de %4 intihal sayilmasi icin cok dusuk bir oran degil mi?
  • reavelyn  (07.01.22 01:01:30) 
Sanırım içerik için? Copyscape'e de bakabilirsiniz.


  • whoosie  (07.01.22 09:38:38) 
Tezler için turnitin, makaleler için iThenticate anlaşması yapıyor genellikle üniversiteler. İkisi de aynı firma zaten. Ancak turnitin'e yüklediğiniz çalışma direk veritabanına kaydedilir ve tekrar taramada %100 benzerlik çıkarır. Tekrar tarayacak kişinin sizin eski çalışmanızı bulup kaynaklardan çıkarması gerekir.

Okulunuzun intihal.net ile anlaşması varsa, Türkçe metinlerde fena iş çıkarmıyor onlar da.

Fakat tez ve makale için turnitin - ithenticate dışında pek kabul edilmez. Onu da tez danışmanınız alır, araştırma görevlilerine bile hesap vermiyorlar genellikle.
  • throw down the sword  (07.01.22 09:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.