[]

F/P göz altı kremi ( erkek ) önerisi olan ?

www.kiehls.com.tr
bir arkadaş bunu önerdi. 500 lira olmayıp gerçekten etkili bir emsali var mıdır merak ettim ? Kullanan var mı ? ya da başka krem önerisi..



 
kiehls bu konuda bir numaradır bence. ben de şunu kullanıyorum ve kuru göz altlarıma iyi gelen tek ürün. şiddetle öneririm: www.kiehls.com.tr


  • theseachange  (06.01.22 16:47:04) 
Khiels lorealin. Yani dandik market ürünü. Daha dermokozmetik ürünlere bakmanızı öneririm. İçeriği boş kozmetik ürünlerdense. Hyaluronic acid, yaşınıza göre retinol iceriklilere bakın bence. Mesela avene Physiolift, daha hafif ystheal serisi.


  • i-pek  (06.01.22 21:31:08) 
ben yıllardır nars'ınkini kullanıyorum; çok memnunum. tavsiyem gittiğinizde 3erli falan depo yapmanız olur çünkü fiyatlar maalesef fırlıyor. son durumu bilmiyorum, ben 4 ay kadar önce 300'e almış olabilirim.


  • bfm  (06.01.22 22:40:15) 
@bfm www.strawberrynet.com bahsettiğiniz ürün umarım bu değildir :/

@i-pek kendim hyaluronic asit tozu alıp bir karışım yaptım aslında oradan mı devam etsem diyorum kendi kendime.

özetle göz altımda bariz bir sıkıntı pek yok ama yaşım 34 oldu biraz kendimize baksak fena olmaz artık modundayım.
  • denizmaniaherif  (07.01.22 09:10:01) 
Kendinize bakmak için kesinlikle güneş kremi öneririm. Yaz kış göz kapaklarım dahil sürüyorum. Tüm cilt bakım ürünlerinin üzerinde benim için.

Ben mizon snail repair ve dermoskin eye treatment kullandım çok memnunum. Ekstra bir kuruluk ya da morluk yok, genel olarak nemlendirmesi iyi.
  • jazzabel  (07.01.22 11:44:20) 
simyaevi sparkle göz altı serumunu hiç tereddütsüz öneririm, uzun zamandır kullanıyorum ne morluk, ne şişkinlik bırakıyor. genetik olarak geç kırışan bir aileyiz ama 34 yaşındayım, mimik kırışıklığı dahi bırakmadı göz çevremde. fiyatı 175 liraydı sanırım en son fakat inanılmaz bereketli. 6 ay kullanma süresi olmasına rağmen çok rahat 9 10 ay gidecek kadar ürün var içinde. bol bol sürmeme rağmen 6 ayda bittiği hiç olmadı, hep süresi dolduğu için atıp yenisini aldım.

genel olarak simyaevi ürünlerinden çok memnunum cilt bakımında. sparkles + hyalüronik asit kolajen serumu vazgeçilmezimdir.
  • kakamelsokoban  (07.01.22 13:18:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.