[]

ekşide hesap şikayet edince yaptırım oluyor mu?

son bir haftadır farklı farklı yazdığım entry'lerden dolayı hem aktroll'lerin hakaretlerine çok maruz kaldım başka yerde de muhalefeti eleştirdim diye hakaretlere maruz kaldım.

bugün de biri mesajla söyleyince fark ettim adıma 2 entry girilmiş. biri chp'nin ekonomi politikalarını eleştirdim diye nick altıma girip "türk ve atatürk düşmanı, vatan haini, gerici, irticacı, aktroll ve müslüman terörist osmanlı çocuğu." yazmış. başka bir çaylak'ta togg için yazdığım "bu kadar sürede x kalite testlerini ve x yazılım kontrollerini yapmak imkansız muhtemelen çıktıktan sonra bir çok özellik kapalı gelecek" gibi yazdığım için nick altıma klasik chp'li vatan haini, icraat düşmanı yazıp iha'ların yazılım kontrollerini pkk'lılara oydaşlarına sorabilirsin falan yazmış. hatta bu eleman böyle 7-8 kişiye aynı şeyi yazmış

artık midem bulanıyor. böyle 3-4 tane yazar var. bunları uzun uzun ekşiye mail olarak göndererek (ss'ler ve linklerle beraber) hesaplarının kapatılmasını vs istesem işe yarar mı? dediğim gibi tamamında ciddi hakaretler var.

yoksa tek tek entry'lerinde format dışı olanları bulup onları mı şikayet etsem?

 
sozlukte gercekten cok fazla ruh hastasi var. hangi biriyle ugrascan. engelle, mallar listesine ekle gec.


  • buenosdias  (06.01.22 15:04:35) 
özel mesaj yoluyla hakaret edilince ilgili mesajın altındaki üç noktaya tıklayıp şikayet edersen lanetlenip çaylak ediliyor hakaret eden. yine nick altındaki entrylerde hakaret varsa şikayet edebilirsin. onlar da siliniyor.

ben yıllar önce nicki b0k olan birinin nick altına 'adı gibi maşallah' yazdım diye o entry silinmişti.
  • himmet dayi  (06.01.22 15:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.