[]

İstanbul'da kalabalık azaldı mı?

Trafik nispeten rahatlamış gibi. Toplu taşıma yine kalabalık ama cama yapışık gitmiyorum bir süredir. Ve sokaklarda insan kalabalığı azalmış sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz?



 
En son gittiğimde düz yolda yürüyemiyordum.


  • dissendium  (06.01.22 14:41:14) 
kısmi bir rahatlama fark ettim. artan yakıt fiyatları ile ilgisinin olduğunu düşünüyorum.


  • zgrydn  (06.01.22 14:46:21) 
Benzin + covid etkisi b.ihtimalle


  • ceketimi alip cikcam  (06.01.22 14:47:43) 
Kimle konussam covid+


  • brkylmz  (06.01.22 14:55:13) 
Hafta içi bile tıklım tıklım olan Beşiktaş-Ortaköy yolu her iki yönde de boştu geçen çıktığımda.

Aynı şekilde Bebek falan bile sakindi.

Hem covid hem her şeye gelen zamlar birlikte etkili sanırım diğer arkadaşların dediği gibi. Tek başına benzin değil yani. Bende de araba var ama bir yere oturup kalkınca ödeyeceğimi yakıttan daha fazla düşünüyorum açıkçası. Markette bile her şey ateş pahası iken öyle dışarıda yiyelim, dışarıda kahvaltı yapalım işlerini kenara atmak zorunda herkes.
  • chicha_v2  (06.01.22 15:01:16) 
benzin fiyatları olsa toplu taşımaya yönelirdi insanlar mecburen, eh bu da toplu taşımayı daha kalabalık hale getirirdi. en azından iş saatleri için böyle olurdu sanıyorum.

benim oyum covid sebebiyle evden çalışma sayısının yeniden artması ve insanların virüs korkusuyla gereksiz yere sokağa çıkmak istememesine.
  • posthuman  (06.01.22 15:12:47) 
ünivlerin bir kısmı online eğitime geçti.
muhtemelen şirketlerde de benzer uygulamalar başlamıştır.
sebebi biraz da bu.
  • rewlack  (06.01.22 15:13:16) 
vakalar yüzünden hybrid çalışanlar tekrar full home ofise geçtiler.


  • gabe h coud  (06.01.22 15:16:49) 
Trafik az ve aksamlari park yeri bulabiliyorum bu ara. Evet azalmis.


  • stavro  (06.01.22 16:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.