[]

Kedi aşı fiyatları normal mi uçuk mu? (Ankara)

Yeni kedi sahiplendim. İlk aşıları için fiyat sordum mahallemdeki veterinerlere. Biri iç 65-dış 65’ten 130 dedi. Karmaya 150 dedi, 10 gün arayla iki kere yapılacakmış. Kısırlaştırmaya da 1400tl dedi. Başka bi veteriner tüm aşılar tek tek 175tl dedi, öyle deyince kısırlaştırmayı sormadım bile.
Cidden fiyatlar böyle mi?
Bunlar uçmuşsa ankara-ayrancı dolaylarında normal fiyatlı ve cici veteriner bilen?


 
ankara vet odası kedi karma aşının minimum fiyatını 175 tl olarak belirlemiş. 150 tl diyen iyi fiyat vermiş. kısırlaştırmayı da diğer vet e sorun hepsi farklı fiyat verecektir. erkek kediler biraz daha ucuz ve kolay bir operasyon. operasyonun detayını sorun muhtemelen 1400 tl diyenin içinde kan tahlili, narkoz, muayene vs. gibi kalemler vardır. kan tahlili yapılmasını tavsiye ederim, hem check up yapmış olursunuz. unutmayın fiyatlar da pazarlık payı mutlaka vardır. sokaktan sahiplenme, öğrenci olma, ekonomik durum vs. ile pazarlık yapabilirsiniz. aşı ve kısırlaştırma önemli olduğu kadar işinde iyi ve gerçek hayvansever bir veteriner araştırıp bulmanız daha da önemli.

ankara vet odası asgari ücret tarifesi:
www.avho.org.tr
  • surprise  (05.01.22 23:13:56 ~ 23:16:17) 
Geçen hafta karmaya 150 verdim ben de. Ki lüks afili bi yer de değil normal bi vet.
Normal yani fiyat diğer veterinerlere nazaran.

Ha o aşı kaç paraya geliyor, öyle bir işleme o fiyat normal mi o ayrı konu.
  • hedep  (06.01.22 00:20:12) 
Alacaatlıda iyi bir veteriner var erkek kedi kısırlaştırmaya 500 lira dedi geçen ay.


  • Gradient_tabanlı_mor  (06.01.22 00:21:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.