[]

Gece Randevusuz aşıya gitsem?

Randevu bulamıyorum, e-nabız vermiyor ne devlette ne özelde. Ben de diyorum ki gece kalkıp gitsem olur muyum?




 
her hastane belli saatler aralığında yapıyor yani gece dediğiniz 2-3 filansa o saatte yapmıyor olabilirler ve yine bazı hastaneler randevusuz yapmıyor. yani olamama ihtimaliniz yüksek.


  • elorelia  (05.01.22 14:02:58 ~ 14:03:08) 
bu paket açma muhabbeti vardı sanırım. geç vakitta sizden başka kimse yoksa ve hazır açılmış bi aşı paketi yoksa sıkıntı yaşabilirsiniz.

3. aşıya gün içinde gittiğimde randevu filan sormadılar bana. kimliğimi alıp, aşı girişimi yaptılar, aşıladılar ve gönderdiler. benim randevu vardı ama kimliğimi bırakırken "randevunuz var mı" demedi kimse bana. sırada bekleyen baya yaşlı da vardı; onların da hepsinin randevulu olduğunu düşünmüyorum.
  • barankovan  (05.01.22 14:10:17) 
ilk iki dozda ben randevuluydum ama randevusuz gelenleri de yapıyorlardı.

3. dozu (gecen hafta oldum) olmaya randevumun olduğu tarihten bir gün önce gideyim dedim, randevuların saatleri iş saatime uymuyordu, randevu saatiniz ne ise zaman gelin randevu sayısına göre geliyor yapamayız diyerek yolladılar. Sanırım değişkenlik gösteren bir durum. Diğer dozları olduğum yer ile aynı hastane farklı olsa oraya bahane bulacağım ama genel olarak tutarsızlar. Şansınızı deneyin en fazla yok diyecekler, randevu aramaya devam edersiniz.
  • kucukne  (05.01.22 14:46:31) 
Ben randevumdan bir gün önce gittim, hemşireler yok mok deedi, bomboştu hastane, sonra "iyi girin sistemde gözüküyorsa yaparlar" dediler en sonunda, giridğimde odada işim bir dakika ya sürdü ya sürmedi, kaydı alan kişi hemşireler gibi kıllık yapmadı, randevu da sormadı zaten.

Bence şansınızı deneyin, benim gittiğim şehir hastanesiydi.
  • hair freak  (05.01.22 14:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.