[]

Gmail hesabına gelen teams toplantı linki

Tıklayınca direkt bilgisayarda iş hesabım açık ordan mı toplantıya katılıyor olcam? Yani teams uygulaması var bilgisayarda hotmail hesabım da açık gerçi ordan da katılabilir miyim? nasıl oluyor bu şekilde? Teşekkür ederim.




 
evet tıklayınca direk teams uygulamasından açar toplantıyı ama uygulamadan log out yaparak toplantıyı browser'dan da açabilirsiniz.


  • axl  (05.01.22 13:31:26) 
Linke tıkladığında tarayıcıda yeni sekmede açar ve hemen üstte "bu site MS Teams adlı uygulamayı açmak istiyor, izin veriyor musunuz?" gibi bir uyarı çıkar.

İzin verirsen Teams uygulamasında açılır toplantı ve oturum açtığın hesap ne ise onunla katılırsın. İzin vermezsen toplantı tarayıcı üzerinden açılır. Tarayıcıda oturum açmadıysan misafir oturumu ile girebilirsin.

Eğer direkt Teams'i açar ise bu uyarıya daha önce "her zaman izin ver" demişsindir. Buna rağmen tarayıcı üzerinden girmek istersen toplantı linkine sağ tıklayıp "bağlantıyı kopyala" dedikten sonra farklı bir tarayıcı ile linki açabilirsin.
  • himmet dayi  (05.01.22 15:39:28 ~ 15:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.