[]

taahhutsuz yazlik interneti

ev yazlik degil istanbul'da ama duzenli kalan yok. taahhutsuzlere baktim 100₺ gibi bir aylik cikariyor benim icin cok daha tasarruflu olacak sorun modemde. ikinci el alsam neye dikkat etmeliyim taahhutsuzde modem hediyesi yok sanirim. bilgi ve oneriye acigim epeyi cahiliyim bu isin. sadece film izlemek istiyorum.....
not okarak ev biraz buyuk ve iki uctaki odayi kullaniyorum sorun yasamamak icin neye dikkat etmeliyim



 
ttnet’ten uzak dur. turknetin 2 adresli gezgin internet bi kampanyası var. ayda 2 kez evdeki internetini başka adreste kullanabiliyorsun.


  • buenosdias  (05.01.22 01:28:53) 
Taahhütlüde de hediye etmiyorlar modemi, faturaya taksit yapıyorlar. Bunda da ilk faturaya yansıtma seçeneği vardır elbet. İkinci el ara bul al kur falan uğraşacağına sattıkları modemi al geç. Tak çalıştır oluyor zaten yeni sistemde, adsl bile olsa.

İlla ikinci el alıcaksan adsl mi vdsl mi fiber mi bağlatacağına göre değişir ne tip alacağın.
  • Bruce  (05.01.22 02:33:55) 
ben türknet ve diğerleri için araştırdım. fiber içinse modem veriyorlar ama vdsl gibi eski tür bağlantınız varsa o bağlantılar için modem sağlamıyorlar. türknet ile fiber bağlattım kendilerinin üstüme zimmetlediği modemi kullanıyorum. sattıkları modemi almanızı tavsiye etmiyorum çünkü size güzel geçiriyorlar.

modem ikinci el alırken dikkat etmeniz gereken nokta sizin alacağınız internet hızı ve internet tipini(fiber, vdsl) destekleyip desteklemediği.

iki uçtaki odaların uzaklığı ne derece bilemiyorum ama yani mantıken ortaya yerleştirirseniz bir sıkıntı olmaz sanırım. çok sorun olursa xiaomi repeater almayı düşünebilirsiniz belki.
  • wonnka  (05.01.22 04:39:52 ~ 04:40:45) 
turkcell superbox


  • mikahakkinen  (05.01.22 11:38:18) 
Telekomun sayfasında bir kampanya var. 130 liraya iki aylık internet. Modem de telekomun faturaya taksitle verdiği cihazin modelini bulurdum ben olsam. Sonra letgoda o nodelle arama yapardım. Eminim çılgınca bir arzı vardır.


  • baal  (05.01.22 11:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.