[]

Gece çok hoşuma giden fikrin gündüz hoşuma gitmemesi

Böyle bi pattern keşfettim. Random olan bir şey değil, sürekli oluyor o yüzden ekstra ilginç geldi.

Gece (özellikle yattıktan sonra mesela) aklıma bir sürü fikir geliyor, şunu şöyle yapayım bunu böyle yapayım falan diye gaza geliyorum. Gidip notlar alıyorum şu bu baya motiveyim.

Gündüz uyanınca fikir aklıma geliyor, yok yea boşver diyorum. Notları falan siliyorum, fikir hoşuma gitmiyor.

Gün içinde aklıma hiç fikir gelmiyor zaten, o yüzden o esnada noluyor bilmiyorum. Bahsettiğim gece 10'dan sonrası ile gündüz 10'dan öncesi arası.

Benzer şeyler yaşıyor musunuz? Sebebi ne olabilir, hormonlar falan mı?

 
Ona istinaden bi laf var ya zaten. Tam çıkaramadım ama kararlarınızı gece değil sabah verin minvalinde :)

Bana da oluyor. Gece uykuya dalmadan müthiş kararlar verip uyanınca sktret diyorum :/
  • invictae  (04.01.22 21:11:49) 
Gece insanin zihni cok daha farkli calisiyor evet. O yuzden sabah saçma geliyordur. Gunduz başka gece başka kisi oluyor insan. Bana da oluyor oyle şeyler.


  • stavro  (04.01.22 21:30:14) 
gece rahatlamis oluyorsun. sikintilarindan uzaksin gunduze gore. o yuzden daha rahat kararlar aliniyor, her sey cok mantikli geliyor.
hormonlarla da ilgisi olabilir dolayisiyla.
ayni seyi ben de yasiyorum ben boyle yorumluyorum.

hatta artik pesinen modum dusuyor. nasil olsa sabah farkli dusuneceksin falan diyorum icimden
  • Kittie  (04.01.22 22:05:18) 
Benim gece hoşuma giden fikirler gündüz de hoşuma gidiyor genelde.


  • dissendium  (04.01.22 22:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.