[]

espresso kahve makinesi önerisi

selamlar.espresso için kahve makinesi arıyorum. kapsüllü istemiyorum ama illa öneriyorum derseniz kapsüllülerden de tavsiye alabilirim.

kahvelerin yapılışından vs anlarım amatörce ama makinelerden hiç anlamıyorum yardımcı olup öneride bulunabilirseniz çok sevinirim

bütçe 3-4 bin

 
Philips öneriyorlardı, eski duyuruları aratın. 5000tl civarıydı o zaman her yerde bulunan bir modeli, duyuruda model vb bilgileri var, 1-2 ay önce paylaşılmıştı.

PS. Öğütücüsü var mı emin değilim.
  • dreamnesiac  (04.01.22 01:11:01 ~ 01:11:56) 
öğütücüsü olan bir model o fiyatlara var mı bilmiyorum. bende gaggia viva var fena değil fakat aklım. gaggia carezza da.


  • belkider  (04.01.22 01:43:06) 
tam olarak bu cihazı 2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum ve memnunum. dahili öğütücüsü var, kullanımı kolay, ve taze kahve kullanırsanız kahvesi lezzetli. ben aldığımda 3500 liraydı.

www.hepsiburada.com
  • harmanyeri  (04.01.22 08:32:20 ~ 08:32:45) 
Delonghi dedica ec 685

yanına da bi tane graef cm 702 öğütücü



Ben burdan öneriyle kardeşime ve kendime philips ep5447/90 aldim Kasım ayında 5500'e. acayip memnunum. Ama fiyati inanılmaz arttı maalesef.
  • a darkness coming  (04.01.22 09:48:22) 
@harmanyeri'nin eklediği Philips'in süt haznesi olmayan modeli var, biz de onu kullanıyoruz ve memnunuz. (Çünkü sütlü kahve içmiyoruz, o haznenin yerinde sıcak buhar nozzle'ı var, onunla manuel olarak süt köpürtüyoruz gerektiğinde.) Sütlü kahveyle aranız yoksa onu öneririm. Ek olarak Gaggia'yı Philips satın almış, bu cihazlarda da Gaggia ile aynı iç mekanizmalar kullanılıyormuş.

Sütlü kahve seviyorsanız bir de Siemens makine var, EQ6 sanırım modeli, espresso bazlı sütlü kahvelerin neredeyse hepsini otomatik yapıyor, güzel makine.

Tabii bu cihazların fiyatları ne oldu artık hiç bilmiyorum.
  • kobuzchu kiz  (04.01.22 09:55:31) 
@belkider in önerdiği makineler hoşuma gitti gaggia carezza ve viva yı önerir misiniz ?


  • wonnka  (04.01.22 10:01:10) 
herkese teşekkürler gaggia carezza ya karar kıldım.


  • wonnka  (05.01.22 04:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.