[]

Hangi kredi kartı?

Merhaba,

Elimde iş bankası maximum- Halkbank paraf - yapıkredi worldcard var.

Hiç biri açık değil. Şifre oluşturmadım. Şimdi iki sorum var.

1- şifre oluşturmazsam bu kartlardan tarafıma herhangi bir borç, ödeme vb. Çıkar mı?
2- alışveriş, taksit, puan ve sonradan taksitlendirme gibi mevzularda en iyisi hangisidir?

 
1- Şifre oluşturmayla ilgisi yok. Kartı kullanmazsan borç çıkmaz ama kart aidatı varsa onu ödemeni isteyebilirler. Maaş müşterisi olduğun banka varsa onun kartında aidat olmaz. Ben hem İşbank Maximum hem de YKB World (maaş bankam) kullanıyorum. İkisinde de aidat yok. Maximum'da niye yok bilmiyorum. Belki aidatsız karttır o direkt.
2- YKB World. Taksit olmayan yer görmedim. Maximum o kadar iyi değil mesela. Bonus belki yarışır.

  • himmet dayi  (04.01.22 00:08:11) 
Benim bilidigim siz sifre olusturup aktive etmedikce aidat kesmeye baslamazlar, degismediyse.


  • hot potato  (04.01.22 08:27:31) 
Şifre oluşturmadan da kart kullanılabiliyor. Kartı pos cihazına taktığınızda şifre sormadan direkt çekiyor karttan. Kartın aktivasyonu kartı ulaştıran kuryenin bankaya bildirimde bulunmasıyla yapılıyor. Daha önce iki farklı kartta da aynı durumu yaşadım. Şifreyi oluşturmadığım kartla alışveriş yaptım.


  • himmet dayi  (04.01.22 08:35:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.