[]

Bu klozet kapagi nasil sökülür (resimli)

Selamlar, kelimenin tam anlamiyla boktan bir soru ile karsinizdayim. Seramiksan marka bir klozet var, kapagini sökmem lazim. Amk klozetinde hicbir yerde vida vs. yok. Ben bu kapagi nasil sökecegim?
(git:ibb.co)
(git: ibb.co)
(git: ibb.co ))

 
Yok kapagi temizleyip tekrar yerine takacagim. ne lanet bir seymis arkadas. yarin deneyecegim ama, sagolun.


  • aeolus  (04.01.22 01:15:40) 
o nikelajlı zamazingo var ya hani, o klozetin altına doğru gidiyor ve orada vidası var. klozetin sağından solundan elinle aşağı doğru yokla bulursun.


  • selam  (04.01.22 01:47:27) 
@selam'ın dediği gibi orada bir delik var ve o menteşenin vidası aşağı doğru iniyor, alttan da kelebek ya da plasitk bir somunla sıkılıyor.

Ama taş yanları komple kapalı lüks bir taş ise o vidaya ulaşmak için taşı da sökmeniz lazım.

Bir tavsiye vereyim, eski bir diş fırçası ve 1-2 numara bir boya fırçası ile sprey temizleyiciler ile güzelce temizlersin her yerini. Sökersen elinde kalma ihtimali var.
  • John Bloor  (04.01.22 11:01:38) 
Maalesef klozet tasinin yanlari kapali o yüzden hicbir sekilde vida bulamiyorum. Bu nasil ruh hastasi bir tasarimdir, kapak kirilsa tasi mi degistirecegiz yav..


  • aeolus  (04.01.22 12:20:59) 
Resimler eklendi
(git: ibb.co)
(git: ibb.co)
  • aeolus  (04.01.22 16:16:13) 
Taş sökülmeden çıkması mümkün değil, dediğim gibi temizlemeye çalışın.

Yok illa kapağı sökeceğim diyorsanız taşı sökmeden nasıl yapılır tarif veriyorum;

Kapağa hasar vermeden o menteşeleri kıracaksınız, bize lazım olmayan vida ve somun kısmı kırıldıktan sonra içeri boşluğa düşecek, kimseye zararı yok.

Temizliği yaptıktan ya da yeni kapak aldıktan sonra, kapağı takmak için üstten tornavida ile sıkılan dubel mantığı çalışan menteşeler var. Bu tip taşlar için, onlardan alınacak.

Bakayım ürünü bulabilecek miyim?

urun.n11.com

urun.n11.com
  • John Bloor  (04.01.22 16:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.