[]

Covidken vitamin takviyesi

Herkese selamlar,

Teyzem dün gece 2 3 gibi ateşlendiği ve semptomlar gösterdiği için önce testi yapmış ve pozitif. Ailedeki ilk covid tecrübesi ile başbaşayız. Şimdi teyzeme yiyecek içecek vs. götüreceğim ek olarak takviye vitaminler almalı mıyım? Bir kaç yerde okuduğum kadarı ile vitaminlerin herhangi bir pozitif yada negatif etkisi olmuyormuş. Tüm önerilerinize açığım.


 
vitamine gerek yok. parasetamol içeren ağrı kesici/ateş düşürücü götürebilirsiniz. ibuprofen içeren ilaçlar kullanılmasın diyorlardı koronanın başında.
çok geçmiş olsun.

  • matilda  (03.01.22 13:02:56) 
arkadaşlarım ailece covid geçirdi, çok ciddi beslenmek gerekiyormuş yoksa elden ayaktan düşürüyo dedi ama bunun dışında bi fikrim yok.


  • killerbee  (03.01.22 14:04:12) 
Redoxon zinc ve d vitamini(damla formda) al. Ayrıca boğaz pastili.


  • robin one persie  (03.01.22 21:16:20) 
D vitamini kritik. Bu konuda saygın hakemli dergilerde makaleler de çıktı. Zaten neredeyse tüm doktorlar öneriyor ama önerilmediyse, @robin'in dediği gibi damla formunda alın.

Doktor önerisi yoksa, güvenli doz her 10 kilo için bir damla. Yani 60 kilo biri için 6 damla. Günlük. Çok geçmiş olsun.
  • kaptankedi  (03.01.22 21:32:42) 
Şirket doktoru bana redoxon c ve d vitaminini önerdi.


  • jazzabel  (03.01.22 21:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.