[]

Salter altti kaldirdim yine de elektrik yok ne yapilir?

4 ayri salter var bir de ana salter gibi bi sey. Tek biri atmasina ragmen butun elektrikler gitti kaldirdim ve hala yok elektrik. Ne yapabilirim?




 
www.hizliresim.com

Sagdan 2. Olan atti. Ama baya da sesli atti pat diye.

Yarin elektrikci gelene kadar elektriksiz miyim?
  • floydian  (02.01.22 22:14:57) 
Binadaki saatin olduğu yerdeki de atmıştır


  • kisa  (02.01.22 22:19:24) 
Bina girişinde elektrik saatinin olduğu yerdeki şalter de atmıştır. Onu kaldırman lazım.


  • himmet dayi  (02.01.22 22:19:53) 
belki ana şartel atmıştır apartmanın içinde olan. ona baktınız mı ?. o atık değilse tüm şartelleri indirip, evdeki tüm fişleri buzdolabı fırın dahil. çekip şartelleri sırasıyla açın


  • wonnka  (02.01.22 22:20:06) 
Evet daire girisindeki de atmis. Butun cihazlari prizden cekip kaldirdim da ne olmus olabilir tv oyun konsolu ve camasir makinesi calisiyordu sadece bir yuk de yoktu yani


  • floydian  (02.01.22 22:24:13) 
ibb.co

Disaridaki da bu.

Cok mu eski bunlar degistirsem mi?
  • floydian  (02.01.22 22:25:24) 
Camasir makinesi abanmistir.
Evi degistir tesisat eski belli

  • divit  (02.01.22 22:27:40) 
Yük olmasa da sigorta ömürleri bitiyor ve randımanlı çalışmıyor olabilir. Bu kadar eski sigortaların değişmesi sağlıklı olur.

En azından saatin üstündeki değişmeli, zaten değeri düşük gözüküyor. Yenisi C32 olmalı en mantıklısı.
  • John Bloor  (03.01.22 10:12:41) 
sigortalar uygun takılmamış sayacın orada ki 32A ve kaçak akım rölesi olmalı, diğerleri de 16A olabilir, mantıken iç sigortaların ana sigortadan büyük olmaması gerekir.
sizin durumunuzda priz linyeleri düzgün dağıtılmamışsa, çamaşır makinesi, su ısıtıcı, şofben, ütü, elektrikli ısıtıcı v.b yüksek akım cihazlar aynı anda devreye girdiğinde sigortaların atması normaldir.

  • sealth  (03.01.22 10:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.