[]

Akıllı saat önerisi

şu an akıllı bileklik olarak xiaomi miband 5 kullanıyorum. Ama akıllı saate geçme düşüncem var. Telefonum Samsung marka ve yıllardır samsung ürünleri kullandığım için saatte de Samsunga sıcak bakıyorum şu an.

Çok hakim değilim akıllı saat modellerine falan. Çok klasik duran bi şey istemiyorum. Onun dışında bu reklam görünümlerinde saatler hep analog duruyor ama bunların dijital saat ayarı var di mi, analog saat okuyamıyorum ben :d ayrıca saniye göstergesi de varsa çok sevinirim. Bilekliklerde saniye göstermiyor.

Onun dışında işte klasik bildirim gelince titreme, mesaja cevap verme (bilekliklerde bu yok ama saatlerde var diye biliyorum) vs özellikleri olsun.

Cinsiyet fark ediyo mu bilmiyorum ama Erkeğim

 
Aktif olarak spor yapıyorsanız (koşu, yüzme, bisiklet vs) Garmin. Değilse Huawei.


  • kaptankedi  (02.01.22 16:35:44) 
Iwatch ya da garmin.


  • garylineker  (02.01.22 17:22:26) 
Spor için kullanmayacaksan Garmin alma. Garmin'in fiyatındaki Samsung modelleri günlük kullanımda Samsung'un altında kalır. Ayrıca mesajlara cevap verme özelliği alt skaladaki Garmin'lerde yok. (fakat bildirimler geliyor) Ama koşu, bisiklet, yürüyüş, hiking vb. yaparım ve ana amacım spordur diyorsan Garmin alabilirsin. veya bütçen 10bin liralara yakınsa Garmin'in üst modellerini de alabilirsin, ama onda da yine spor yapmıyorsan kullanmayacağın ve boşa para vermiş olacağın türlü özellik olacak.

Dijital saat yüzlerinde saniye göstergesi olan da var, olmayan da var. İstediğini yükler kullanırsın. Hatta Samsung'larda var mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır; Garmin'de yüklediğin saat yüzlerini kişiselleştirebiliyorsun, saniye olsun, rengi şu olsun vb.
  • malheiros  (02.01.22 18:08:05) 
Sporla aram çook az maalesef. Bilekliğimde adım sayar vardı, 6000 adım olunca titreyip tebrik ediyodu yani tek kullandığım işlevi bu :d adım sayar dışında arada nabız falan da kullanıyorum da çok da gerçekçi gelmiyor.

Samsung active'e bakayım o zaman teşekkürler
  • nundu  (02.01.22 20:58:37) 
bütçenizi bilmiyorum ama garmin alt seviye bir şeyler bakmanızı tavsiye ederim. 2014'te aldığım garmin halen ilk günkü gibi bataryasını koruyor, herhangi bir sorun da yaşamadım. değiştirmek istesem biraz kasıp şu ikisinden birini alırdım :) alttaki analog & dijital birlikte.

www.baytekin.com.tr

www.baytekin.com.tr
  • posthuman  (03.01.22 15:00:11) 
Samsung active watch 2 siparişi verdim amazon prime'dan. Fiyatı da diğer sitelere göre daha uygundu.
Tüm cevaplar için teşekkürler :)

  • nundu  (03.01.22 16:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.