[]

Telefon almak için uygun zaman mı sizce

Selam. Yani ne bileyim kafalar karışık malum ülkenin durumundan. Artar mi azalır mı alalim mi almayalim bekleyelim mi durumları işte. Hemen şu an almalik acil durum olmasa da bu yıl kesin ihtiyaç olacak, telefonum 5 yılı doldurdu mesela. Nedir tavsiyeniz?




 
Ben olsam alırdım. Hiçbir ekonomik analize dayalı değil, tamamen hissiyat :)


  • dreamnesiac  (02.01.22 15:53:20) 
her şeye zam geliyor. ihtiyaçsa alın.


  • do you remember me  (02.01.22 16:09:21) 
bu işin uygunu falan kalmadı. almadığın her gün zarardasın, dolarla birlikte artacak fiyatı.


  • nothing in my way  (02.01.22 16:16:52) 
bu kadar enflasyon ve kur artışı varken bırakın telefonu, deterjan almak için bile uygun zaman bence.


  • sanal uyku  (02.01.22 16:17:36) 
alacağın modelin fiyat geçmişine bak. farklı sitelerde fiyat ve kampanya araştırması yap. fiyatı beklenenden uygunsa al. çok uçuksa biraz daha bekle. satıcıların stoğunda cihaz kalmamıştır hep yüksek fiyatlılar piyasadadır.

ha benim param bol dersen git teknosadan al zaten :)
  • mr.goodcat  (02.01.22 16:33:29) 
taksit ile alabiliyorsanız. gerçekten çok uygun bir zaman bence.


  • belkider  (02.01.22 16:43:44) 
İhtiyaçsa ertelemenin anlamı yok. Bir şekilde bugünkü fiyatının üzerine çıkacak zaten. Ama bazı mağazalar dolar 18'den 12'ye düşünce yaptıkları zammın bir kısmını geri çekti apple gibi. Fiyat geçmişini de bir kontrol edin, hala 18'e indeksli fiyatlardan satıyorlarsa alternatiflere bakarsınız.


  • dr doofenshmirtz  (02.01.22 16:48:02) 
Lazimsa al gec cok dusunme bes yil gayet iyi sure.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (02.01.22 19:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.