[]

kapsüllü kahve makinası

günde 1-2 kahve içen insanım. keyif için içiyorum ve güzel olmasını isterim o kahvenin. french press, v60, chemex derken azıcık da şöyle lattedir, cortadodur, flat whitettır içmek istiyorum. tam donanımlar bütçemi oldukça aşıyor. çok fazla da gün içerisinde kahve içmediğimden o kadar yüksek meblağlı olsun istemiyorum. 3-5 çeşit de kahve yapabilsin isterim. bi arkadaşım nespresso c30 kullanıyorum memnunum dedi. ne beklemek lazım bu makinalardan? siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz? 1300den başlıyor fiyatlar nirvanaya kadar çıkıyor. kafam karıştı.




 
makinenin kendisi pahalı, kapsüller pahalı, çelik kapsül alıp içini doldurup içeyim desen kapsül 200 TL ayrıca zahmetli ve nespressonun kapsülü kadar lezzetli olmuyor. alacaksan da ikinci elini al dene.


  • rahmi pinkfloydoglu  (01.01.22 21:25:55) 
Tchibo'nun temel kapsüllü modelini kullandım daha önce, F/P olarak başarılı.


  • dreamnesiac  (01.01.22 21:43:38) 
ayni bu model kullaniyorum nespresso. size espresso veriyor siz onu flat white cevirmek icin ayrica sutu kendiniz hazirlayacaksiniz makine bunu kopurtmuyor. nespressonun magazasindan alirsaniz kapsul 200₺ de degil en son 65 gibi bir fiyata almistim 10lu paketi. belki zam geldi bilmiyorum trendyolda 85e de vardi. bana cekirdek daha pahali geliyor. cok memnunum cok tavsiyedir. bu arada yine bu model bi makine gecen ay 850ye aldi arkadasim


  • ala09  (01.01.22 21:54:48) 
tchibo'nun kahve makinesini almıştım. alırken "şu özelliği olan da var" "şu modeli de var" dediklerinde hiç takılmayıp en alt modelini aldım. sade, kapsülü koyuyorsun, ekspressi ya da filtre kahve gibi birkaç seçeceği var, ona basıyorsun. bence ilk aşamadan daha üst modelleri almamak gerek. bir de süt köpürtücüsü almıştım, onunla da mocca falan hazırladım bir süre. ama bana dokundu, iyi ki daha üst modellerini almamışım, onu da letgodan satmayı düşünüyorum. bence siz de güvendiğiniz bir yerden ikinci el bakabilirsiniz.


  • lovemyself  (01.01.22 21:56:57) 
zaten diger kahveler espressonun sütlüsü ve ya sicak sulusu.
bende tchibonun hem en basit olani hem de sütlü olan makinasi var, memnunum. yurtdisinda 30-40 euro bu makinalar, 1000 lira vermeye degmez bence.
almak istiyorsan youtube'ta hep videolari var, onlari izle. kendine göre karar verip alirsin.
  • wishmaythşngs  (01.01.22 22:02:07) 
Açıkçası iş yerinde bu cihazdan var ve içtiğim kahveden hiç memnun değilim. 10 farklı marka denedim hiçbiri güzel değil.
Böyle kahve tadina çok takiyorsaniz ben tavsiye etmiyorum.
Buna ek olarak dogada çözünenlerden almazsaniz tamamen doğaya zararli kapsüller.
  • logisticsmanager  (01.01.22 23:05:11) 
Tchibonun süt köpürtmeli eski makinesinden var. Köpürtmeyi fincana sıcak su koyarak ısıtmak için kullanıyorum. Sade kahve seviyorum. Kapsüllere sürekli zam geliyor ve her seferinde alırken hesabını yapıyorum. En son 10lu paketi 37 küsür oldu.
Yalnız 1-2 fincan içecekseniz çok hızlı hazırlamış oluyorsunuz ve temizlik derdi yok. Tadını da severek içiyorum.Doğa zararlı olduğu kesin tabii.

  • boyalı kuş  (02.01.22 12:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.