[]

Yeni yılda araba almak

Öncelikle herkese mutlu yıllar. 2008 model 180k km'de Lada kalina arabam artık çok sorun çıkarmaya başladı. Daha fazla uğraşmayayım yenileyim diyorum. Sizce yeni araba almak için en uygun zaman ne zamandır? Bi ÖTV düzenlemesi vs hayal mi?




 
tam şu an al. çünkü bütün markalar fiyat güncelliyor nerdeyse. sarı sitede bayi fiyatlarından ucuza birçok araba var.


  • jelly bear  (01.01.22 16:00:39) 
Hocam bence siz alin.
13 sene araba kullanmış adam ideal araba alicisidir. Siz bu islemden zarar etmezsiniz. Simdi araba alsaniz Türkiye'de gelecek 13 senede ne olacagini asla bilemezsiniz türkiye bu.

  • logisticsmanager  (01.01.22 16:29:21) 
OTV düzenlemesi diye bir sey yok,OTV indirimi diye bir şey zaten olmadi olmayacak da. Matrah duzenlemesi olur en fazla ( en son yapilan da buydu) ki bu da zaten fiyatlar haddinden fazla yukseldigi için daha onceden belirlenen matrahlarin bir anlami kalmadigi icin yapılıyor. Yani bir matrah duzenlemesi demek zaten fiyatlar artmis demek olacak gelse bile bu duzenleme. Dolayisiyla ileriye donuk fiyat dususu beklememek lazım. Bu aralar bulursam alirim ben olsam.


  • stavro  (01.01.22 17:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.