[]

Azitro, tetradox ve azosilin

Kullandığım ilaçlar bunlar. Malum yılbaşı geldi alkol kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım?




 
Prospektüste yazar, onlar da internette var. Bu kadar üşengeç olmayın


  • helena  (31.12.21 01:34:53) 
azosilin icindeki etken maddelerden biri ile alkolun kullanilmasi onerilmiyor. digerleriyle bir problem olmamasi lazim.

bu kadar antibiyotik basildigina gore bir enfeksiyon soz konusu, vucuda yardimci olmak adina alkol pek almamak daha iyi olur her turlu.
  • robokot  (31.12.21 02:59:20) 
Tabii ki sağlığımdan daha önemli değil gerekirse içmem ama malum yılbaşı. Planlar falan yapıldı.


  • lideraydin  (31.12.21 11:18:48) 
Tetradox zaten tek başına bile midenin anasını ağlatma potansiyeline sahip bir ilaç. Ben olsam alkol alıp iyice riske girmezdim. Ayrıca belki söylenmiştir ama tetradox alıp yatmayın, içtikten sonra bir süre ayakta veya oturarak durun. Bol su için. Mide ve yemek borusunu tahriş edebilen bir ilaç.


  • curukturpkokusu  (31.12.21 12:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.