[]

Apple ürünleri nereden gönderiliyor - ek sorular da var

Selamlar.

Bana pazartesi lazım olacak olan bir pc var. Bugün öğlen kargoya verildi yazıyor apple store’dan aldığım mac. Gel gör ki takip dediğimde bulunamadı diyor ups’te. Sanırım normal bu. Daha önce de olmuştu galiba.

Aslında merak ettiğim bu arkadaşlar nereden kargoya veriyorlar. İstanbul için yarın gelir mi mesela? Teslim 5 ocak yazıyor çünkü. Peki ben gidip ups’ten yarın alabilir miyim. Nerededir yani acaba. Dağıtıma çıkarmazlar atıyorum ben gidip alayım. Cumartesi çalışmayacaktır çünkü ups falan resmi tatil.

Salı aldım bu arada.

Saolun simdiden.

 
apple siparişlerini apple onay vermeden ups şubelerinden teslim alamıyorsun. upsin sisteminde gözükmesi biraz zaman alıyor ve normalde apple teslim ettikten 1-2 gün sonra gelir ama yarın yarım gün tatil ihtimali varsa muhtemelen pazartesi elinizde olacaktır.


  • ludwig boltzmann  (30.12.21 22:10:59) 
ben macbook aldım geçenlerde. ups formula hub şubesinden çıktı yola.


  • theseachange  (30.12.21 22:40:50) 
yarın yarım gün olmaz, tam gün çalışıyorlar. apple ürünlerinde de yukarıda yazıldığı gibi şubeden alma imkanı yok, apple ile iletişime geçilmesi lazım da bu saatten sonra değiştiremezsiniz bence.

ups’in takip sistemi son 1-2 yıldır berbat halde. dağıtıma çıkmış olan ürün hala kargoya verildiği şubeden hareket etmemiş görünebiliyor. daha bugün ups ile kargom geldi eve, ups sisteminde hala kargoya verildiği şehirden yola çıkmış görünüyordu, başka bilgi yok. mh’yi aradım, mh de bilmiyor, sadece ekstra takip bilgisi talep ettiğimi not aldılar, 3 saat sonra kargo geldi.
  • phoarbix  (30.12.21 23:17:03) 
yalniz buu aldigin mac konfigurasyonluysa eger, yani ram falan eklediysen o tur urunler cin'den gonderiliyor. o da buraya gelmesi, gurmugu vs derken 1-1.5 ay surebiliyor. baz modeller direkt istanbul'daki depodan cikiyor, birkac gun icinde variyor.


  • hjarteblod  (31.12.21 04:22:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.