[]

Fifa 22

eskiden oynardım playstation'da ara ara takılırdım. uzun zamandır oynamıyorum, şimdi tekrardan oynayayım istiyorum. ara ara açar takılırım, kariyer girerim belki arada, zaman zaman da arkadaşlarla karşılıklı bir iki maç atarız ortam olur diye alayım istiyorum. rekabetçi değilim, uzun saatler harcamam. olayım bu.

internette yazanları, ekşiyi filan okudum çok bir şey anlamadım. satışta bir tek ultimate versiyonu var. ben bunu alıp normal bir şekilde bu oyunu oynayabilir miyim? EA benden ekstra para bir şey istemeyecek sonra değil mi? Beklentimi karşılayacak mı?

21'e bakayım dedim ama iki katı şu anda fiyatı, 22 %50 indirimde şu anda.

 
Ultimate sürüm zaten üst paket.

Diğer paket standart sürüm. O da şöyle: i.ibb.co

Ultimate'in standart sürümle farkı her iki platformda da (PS4, PS5) oynanabiliyor ve 4.600 FIFA puanı veriyor (FUT'ta kullananılabiliyor).
  • himmet dayi  (30.12.21 12:43:20) 
şimdi farkettim alınabiliyormuş, sepetimde ultimate olduğu için ekleyememişim. e o zaman ben standartı alır geçerim, ihtiyacım yok puana filan?


  • not sure if serious  (30.12.21 12:51:39) 
sizin profilinizde birinin ultimate sürümüne ve fifa pointse falan ihtiyacı yok.
standart sürümü alın. zaten fut modu belasına da girmeyin.

  • la traviata  (30.12.21 12:53:28 ~ 12:53:52) 
la traviata +1

FUT, her yıl üstüne 1 kum tanesi konarak yeni sürüm diye pazarlanan FIFA'nın satılmasındaki tek sebep. Yıllardır birbirinin neredeyse aynı FIFA'yı piyasaya sürüyorlar. FUT bağımlıları olmasa piyasadan silinmişti çoktan bu kafayla.
  • himmet dayi  (30.12.21 13:04:48) 
hocam siz standart surumu alip seasons modunda takilin. belki pro-clubs da ilginizi ceker (orada sahada sadece tek bir oyuncuyu yonetiyorsunuz, onu da kendiniz yaratiyorsunuz boy hiz vs)


  • reavelyn  (30.12.21 13:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.