[]

Hangi etnik grup sayılıyorum?

Yabancı bir sağlık bakanlığının sitesinde bir işim var, etnik grup olarak

"Middle Eastern, Mixed, White, Other"

Seçeneklerinden hangisini seçsem bilemedim. Ailecek Egeli, renkli gözlü, kumral insanlarız. Mixed mi oluyoruz acaba?

 
white


  • buenosdias  (30.12.21 12:34:17) 
Abi senin Egeli oluşunla Mixed aynı şey değil o daha farklı, sen white de geç.


  • Zaman Tamircisi  (30.12.21 12:41:51) 
White'sınız.
Kültür olarak Middle Eastern'leşsek de genetik yapı olarak White-Caucasian'ız.

  • silverleaf  (30.12.21 12:59:56) 
Kültür olarak coğrafya olarak kıl yün olarak zaman içinde Middle Eastern olduk ama burada sorulan şey temelde sen ırk olarak nesin birader? Türk ırkı için coğrafi ve kültürel nedenlerle Middle Eastern demek İsraillileri futbol kulüplerinin Avrupa kupalarına katılmalarından dolayı Avrupalı-Beyaz görmek gibi bir şey olur. Türkler ırksal olarak silverleaf'in dediği gibi Kafkas ırkına (Caucasoid) tabi beyaz bir topluluk.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (30.12.21 13:15:02 ~ 13:15:55) 
white veya caucasian seciyoruz bu tip sorularda.


  • baldur2  (30.12.21 14:47:59) 
ise basvuruyorsam white secmiyorum.

degilse, ve varsa white-other secenegini seciyorum, yoksa bakiyorum ne var ne yoksa asian sectigim de oldu arap da. bu konuda genel consensus yok piyasada.

is harici white seciyorum.
  • camussar  (30.12.21 16:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.