[]

Karantinayı Erken Bitirmek İçin Test

Selamlar,

pcr testim pozitif çıktı, bugün karantinanın 10. günü. İnternet bu konuda bilgi çöplüğüne döndüğüden kesin ve elle tutulur bir bilgi bulamadım.

Karantina süresi 14 gün, ben 14. gün bitince yani 15. gün mü dışarı çıkabileceğim yoksa 14. gün mü ?

Ayrıca 10. günde test verip negatif çıkarsa erken bitirme şansı varmış, peki ben hastaneye nasıl gideceğim ? Bir yere haber vermem gerekiyor mu ? Toplu taşıma kullanamam, şirket araba yollar ama hala poziifsem şöfere yazık, taksi kullansam taksiciye yazık.

Önceden alınmış pazar gününe uçak biletim var, en son çare iptal edeceğim ama eğer negatifsem gitmem gereken bir yer var.

Özet : Karantinanın 10. gününden sonra pcr testini nasıl vereceğim, nasıl ulaşım sağlayacağım ? Hastaneye gitmek serbest mi ?

 
Hastaneye gidebilirsin. 10 gün önce benimle birlikte pozitif çıkan arkadaşlar test yaptırdı negatif çıktı ve hes kodu risksiz görünüyor.


  • robin one persie  (29.12.21 21:26:25) 
ya aynı sorun bizde de var. sebebini anlamdığımız bir şekilde aynı gün test olmamıza rağmen ben 10 gün eşim 14 gün karantina gözüküyor.
biz ikimiz de özel araçla 10. gün gidip test olacağız. zaten üç dört gündür kendimizi halsiz hissediyorduk test öncesi bu demektir ki test anımız sıfırıncı gün değil. büyük ihtimalle nego rapor alıp çıkacağız.

  • wild honey suckle  (30.12.21 13:58:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.