[]

Pcr testi için özel hastanelerde yoğunluk ve kalabalık yaşanıyor mu ?

Sabah kalktığımda boğazımda gıcıklanma ve akıntı ile uyandım, an itibariyle ise burnum akıyor ve hafifte üşümem var. Böyle giderse akşam bir teste gideyim diyorum.

Şunu merak ediyorum özel hastanelerde test verirken yoğunlukla beraber pcr testi yapılan yerlerde ciddi kalabalıklar yaşanıyor mu ? istanbul avcılar, büyükçekmece, beylikdüzü, bahçeşehir civarında bu test işini dikkatli bir şekilde yapan bir hastane tavsiyeniz var mı ?


 
bugün öğlen gibi göztepe devlet hastanesine gittim, sırayı beklesem en az 1-1,30 saat sürecek bir sıra vardı. sonra bilinen özellerden birine gittim orda da önümde yaklaşık 5-10 kişi vardı.


  • taha1907  (29.12.21 15:45:12) 
Devlette test yaptırmak için en az 2 saat beklemek lazım. Dün devlet hastanesine gitmiştim eşek gibi 4 ayrı kuyruğa girmek lazımmış. Önce danışma, sonra 2. Danışma, sonra doktor sırası, sonra test sırası. Doktor sırasında önümde 135 kişi vardı orda pes ettim. Tek doktor vardı herhalde sıra 2.5-3 saate gelirdi. Özel üniversite hastanesinde 40dk bekleyip, 170 liraya yaptırdım testi.


  • GoodMorningTeacher  (29.12.21 15:50:38) 
Çekincem belkide grip(son zamanlarda salgın olduğu söylenen influenza)çıkacağım ama covid olup maske takmayı beceremeyen, kırtasiyede bakkalda satılan dandik merdiven altı maskeleri kullanan, ya da sosyal mesafenin anasını ağlatan biri yüzünden oralarda kapmış olmayalım. Sonuç o ki devlet hastanesinde saatlerce test sırası beklemekte riskli bir durum. Bu yüzden bende özel hastane arayışındayım. bu arada 3'üncü biontech'i de 2 hafta önce olduydum, bilemiyorum altan :(


  • joehigashi  (29.12.21 15:53:41 ~ 15:55:15) 
Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nde her gittiğimde (yurtdışına gidip geldiğim için sıkça test yaptırmam gerekiyor) taş çatlasa 5-6 kişi oluyor önümde. Onlarla da ayni alanda beklemiyoruz zaten. 10 dk bile sürmüyor işim toplamda.


  • fraise  (29.12.21 16:04:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.