[]

Hangi orta sehpa?

İkea mı? www.ikea.com.tr

Yoksa bu tarz masif olan mı? www.google.com

İkea nınki çok mu dandiktir alan var mı hiç acaba aramızda? Teşekkürler.

Bir de İkea hemen teslim ediyor diğerleri 45 güne kadar bekleme süresi diyor.

 
hemen hepsi suntadan yapılma yani kalite farkı yok gibi, al ikea geç benimki yıllara meydan okuyor.


  • Big bada bum bum  (29.12.21 12:03:23) 
Aynısını kullanıyorum, çok memnunum. Hem sade ve şık hem de kullanışlı.


  • art pepper  (29.12.21 12:06:56) 
@big bada

Ikea'nin kalitesi oda kapilari gibi mi? İçi boş, mukavva karton gibi yani, üstüne cep telefonun elinden düşse delip geçer mi sehpayı? :D
  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (29.12.21 12:07:08) 
Oda kapisi kadar saglam olsa bu kadar ucuz olmaz. Ama hayir delip gecmez. Hatta yumruk atarak da kiramazsin


  • floydian  (29.12.21 12:14:46) 
İkea sehpasının içi boş, alt üst 3 mm (ya da 4) arası kraft petek dolgu. Kelebek modeli ise görüldüğü kadarıyla 25-30 mm sunta ya da mdf.

Dayanım açısından kelebek daha dayanıklıdır ama sehpa olarak ikisi de görevini yerine getirir.
  • John Bloor  (29.12.21 12:18:02) 
Ikea sehpasi iyi gozukuyor.


  • j r r tolkien hayrani  (29.12.21 12:24:41 ~ 12:24:50) 
IKEA Sehpası tasarım olarak aşırı kötü bence. Biraz daha şık bir şeyler daha iyi olur.

Kalitesini çok fazla yorumlamayacağım. Fiyatına göre iyi. Ancak bu sehpalar aşırı hafif ve dokununca uçan cinsten. Kırılır mı? Kırılmaz. Bende bunun ufak boyutlu olanından var (kare olandan) Hala sapasağlam duruyor.
  • himmet dayi  (29.12.21 12:28:34) 
LACK serisi IKEA'nın en hesaplı sehpaları. Gerçekten yüksek bir kalite hissiyatı yok.
Ancak alternatif olarak linkini verdiğiniz Kelebek sehpa da bence tasarım olarak iyi değil ve hatta üst parça kaplamaları 6 ayda açılmaya başlayacakmış hissi veriyor fotoğrafa bakınca.
Fiyat performans olarak kesinlikle IKEA.
  • burfak  (29.12.21 12:40:10) 
Geçen aylarda ikea’dan linkteki masayı aldım. Öncesinde de bu modelin kare olanını kullanmıştım. Bence fiyat performans ürünü. Hem de sade. Diğeri böyle güzel olmaya çalışmış da becerememişler gibi yamuk yumuk bir şey.


  • ruhen hastayim ben  (29.12.21 12:48:19) 
İkea'nınki bana da çok kaba geldi. Salonun büyüklüğü ve geri kalan eşyaların tarzı da önemli. Küçükse orta sehpa alma fikri sorgulanabilir :)


  • curious mind  (29.12.21 12:48:29) 
İkea’nın bu sehpaları epey dandik. Kelebek nedir bilmiyorum.


  • velvetmorning  (29.12.21 14:13:59) 
Ikea koyu renk olanı inanılmaz leke ve çizik bırakıyor. Evinizin tarzına uyarsa yine ikea nın şu modelini images.app.goo.gl öneririm. Televizyon sehpası modelini kullanıyorum ben. Yıllardır taş gibi ve bence daha estetik duruyor. Ahşap gerçek olmadığı sürece çok manasız.


  • dırırırım  (30.12.21 11:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.