[]

miço dergisi

Miço dergisini hatırlayan bilir.
Milliyet ile birlikte verilirdi. ben 2005-2006-2007 arasındaki (169-323 sayıları oluyormuş) sayıları arıyorum. orda özellikle aradığımız bir sayı var. genellikle son sayfalarda sizden gelenler köşesinde(çoğunlukla sondan 2-3 sayfa önceleri oluyordu) bir kızın yaptığı çizimi arıyorum. ben bu sayıları nerden bulabilirim? yalvaş ural'a bile mesaj attım ilgilenmiyor. internette de düzensiz sayılar var. sahafları da gezdim ama bulamadım. pdfleri atan bir site gördüm ama orda da yarısından fazlası eksik dediğim yılların.lütfen bir yardımcı olun.



 
nadirde yok mu?
facebookta kitap mezat gibi bi sayfa vardı.. sayfa dandik ama çok kıymetli eserler oluyordu, her ctsi taksimde müzayede yapıyorlardı pandemiden önce. direkt bulamazsanız bile nerede bulabileceğinizi iletirler.
efemerist ağlarına ulaşabilirsiniz. tanıdığın var mı deseniz yok :D
hamdi alkan'a sosyal medyadan yazın, kendisinde yoksa yine belki yönlendirir.
bi de tarihi indirmeye çalışın. böyle zor :/


son olarak miço bir ara milliyetle birlikte veriliyordu doğru ama bir ara da milliyet kardeş'in yerine geçti gibi oldu; ücretle aylık satılıyordu. hangisiydi anlamak lazım.
  • rewlack  (29.12.21 01:47:47 ~ 01:48:11) 
nadirde varmış ayrıca
www.nadirkitap.com

tek tek bakamadım ama bi yerden başlamak lazım :)
  • rewlack  (29.12.21 01:49:49) 
GittiGidiyor da var ama aradığınız sayfaları sormanız gerek örneğin;
Sayı : 213

www.gittigidiyor.com

Satıcıya mesaj atıp diğer sayıları da sorabilirsiniz…
  • huzunbaz palyaco  (29.12.21 01:57:26) 
@rewlack daha iyi hatırlansın diye milliyet yazmak istedim. önerilerin hepsini dikkate alacağım.ancak nadirkitap ya da gittigidiyor gibi sitelerde tek tek sayılar satılıyor. onların hepsine tek tek mesaj atıp tek tek dönmeleri gerekiyor. ayrıca o bahsettiğim isim ve resmi bulabilirler mi bilemedim. (son iki sayfada yayınlanıyordu)

son olarak hamdi alkan derken anlamadım? yalvaç ural ilgileniyordu
not: teşekkürler yardım için :)
  • atina  (29.12.21 12:07:35) 
@huzunbaz palyaco boş zamanlarımda bunu yapıyorum ama çok uzun ve çetrefilli bir yöntem bu. bazen dönen de olmuyor mesajlara. ama bu da bir yol. teşekkür ederim yardım için :)


  • atina  (29.12.21 12:08:57) 
hamdi alkan iyi bir efemerist. belki koleksiyonunda vardır veya bu dergileri toplamış insanları tanıyordur.

bir de dergileri sahaflara gidip veya satın alıp siz tek tek alıp incelemeycekseniz nasıl olacak :D özellikle sahaflar gibi zaten bunun için satış yapan insanlar bu konuda neden size hizmet versin? yardımcı olmalarını beklemek zaten fazla iyi niyetli bir beklenti olur bence.
  • rewlack  (29.12.21 13:25:26) 
@rewlack teşekkür ederim. hamdi alkana ulaşmaya çalışırım. nadirkitapta da herkese mail atım bulamadılar ya da uğraşmadılar. istanbulda da sahaflara arada bir baktım ama nanay yani. bilemiyorum. yalvaç uralda nasıl pdf'i olmaz anlamadım.


  • atina  (31.12.21 00:32:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.