[]

Ankara en hızlı Covid testi

Ankara'da sonucu en hızlı alabileceğim Covid testi yapan neresi var?
Hafif baş ağrısı, halsizlik ve hafif öksürük var akşam saatlerinden beri. Üşüme yok. Ateş var mı bilmiyorum evde derece yok. Yarın da işe gideceğim normalde.
Sabaha kadar sonucu alabileceğim bir yer var mı?

Ankara Esat tarafındayım, bir çok hastaneye yakın sayılırım.

 
şu an yaptırırsanız sabaha alırsınız zaten. geçen gün onkoloji'de 22:30 gibi verdiğim testin sonucu 6'da çıkmıştı. özeller sanırım daha hızlı verebiliyor ama paralı galiba onlar.

şimdi giderseniz en geç yarın öğlen, muhtemelen sabah 8'den önce alırsınız sonucu. geçmiş olsun.
  • der meister  (28.12.21 22:01:34) 
En hızlı sonucu şehir hastanesinden alırsın ancak.


  • giovanne  (28.12.21 22:14:11) 
kendi laboratuvarı olan (yani testi alıp başka yere göndermeyen) özel hastanelerden de çabuk alırsınız. ama hangi hastanelerde bu imkan var bilemiyorum.


  • kibritsuyu  (28.12.21 23:01:40) 
çukurambar koru hastanesi 45dk da veriyor


  • sarlatan  (29.12.21 00:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.