[]

Çizim kalemi - karakalem

Selam duyurumun sanatçı kişilikleri.

Eşim kendine bir çizim aleti yaptı, baktık çalışıyor, çocuğumuzun fotoğraflarını çizime dökelim dedik. Ama hangi kalemle, hangi uçla yapılır bu çizim hiçbir fikrimiz yok. Benim normal tombo 0.7 ucumla çizdiriyoruz şu an, çok silik oluyor. Ne önerirsiniz? Ne almalı? Link de olur isim/model de.

Şimdiden teşekkürler ve iyi seneler.

foto yükkeyemedim sanırım linkledim:

ibb.co

 
encrypted-tbn0.gstatic.com

Uni pin eskiz çizim kalemlerinden olur, mürekkebi iyi hemen kuruyor dağılmıyor, uzun ömürlü ve ekonomik

0.1 kalınlık ile bir deneyin isterseniz, sonuca göre uç kalınlığını arttırırsınız

Uni-Ball Pin01-200 Fine Line Akrilik Uçlu Kalem, Siyah www.amazon.com.tr
  • freebird5406_2  (28.12.21 16:39:25 ~ 16:41:10) 
çok güzel fikir olmuş öncelikle, müthiş fikriniz için sizi ve eşinizi kutlarım.

önemli olan uç kalınlığı değil esasen, B uçlarda daha tok H uçlarda daha ince sonuç alırsınız. kara kalem çalışacaksanız halihazırda kullandığınız versatil kaleme tombow 3b uç alarak deneyebilirsiniz. aklınızda bulunsun, B dereceli uçlar dereceleri arttıkça H dereceli uçlara göre daha çok dağılır, dolayısıyla sabitleyici kullanmak isteyebilirsiniz.

artline teknik çizim kalemleri çok güzel bu arada, kara kalem zorunluluğu yoksa fotoğraf detayına göre ince uçtan kalın uca doğru seçim yaparak basabilirsiniz.
  • evde liyakat kalmamis  (28.12.21 16:48:30) 
Teşekkür ederiz @evde liyakat kalmamis
Çok başlangıç aşamasındayız, çizik atma şekilleri vs bir dolu ddğişken var, inceliyoruz bakalım. Beklediğimizden iyi sonuç aldık bu aşamada bile.

@freebird ün önerdiği kalemlerden babadan kalma vardı depoda. Onları bir çıkaracağız, ne işe yaradığını bilmiyorduk, atmaya da kıyamıyorduk. Belki çalışıyorlardır hala.
Sizin önerinizi de uygulayıp seçeriz sonrasında.

Teşekkürler ikinize de gayet kapsamlı cevap vermişsiniz <3
  • somethinginthewayshemoves  (28.12.21 16:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.