[]

Vize için uçak rezervasyonu

Vize yetişmeyebilir o yüzden almak istemiyorum. Para ödemeden rezervasyon nasıl yapabilirim?




 
thy'den fiyat korumali yapabilirsin. vize cikmazsa en fazla 50-60 liran yanar.


  • buenosdias  (27.12.21 15:06:32) 
neredeyse her havayolu bu tarz "tamamen geri ödemeli" / "fully refundable" biletler satıyor ama fiyatları pahalı olduğu için hiç dikkate almıyoruz. yani aslında alabilirsiniz. hem kendiniz alıyorken, hem de acente üzerinden alıyorken özellikle belirtmeniz / seçmeniz lazım.


  • co2s2  (27.12.21 15:20:32) 
pegasus'ta kalkıştan 24 saat öncesine kadar ücretsiz bilet değiştirme kampanyası var şu sıralar. tabii farkı ödüyorsun yeni aldığın bilet için ama ceza ödenmiyor en azından.

ama vize yetişmeyince gitme ihtimaliniz de kalkıyorsa üstte yazan arkadaşların tavsiyesi daha mantıklı.
  • tey tey  (27.12.21 16:22:27) 
geçen ay pegasus sitesinden yaptığım rezervasyonla başvuru yaptım sorun olmadı.


  • skyangel  (27.12.21 16:43:16) 
thy 24 saat geçerli ücretsiz rezervasyon yapabiliyorsun.


  • Northern Mariner  (27.12.21 17:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.