[]

yeni doğan bebişe hediye

selamlar,
çocukluğumun beraber geçtiği ama uzuuunca zamandır yüz yüze görüşmediğim bir ablamın (kardeşleriyle çocukluk arkadaşıyız ama onlarla da yüz yüze görüşmüyoruz) 2 hafta sonra kızı dünyaya geliyor. gönül isterdi ki bi çeyrek göndereyim ama fiyatlar malumunuz. kendisi başka şehirde yaşıyor, şimdi aklıma hep klasik şeyler geliyor da bilemedim ne alsam makbule geçer? işine yarayacak bir şey almak istiyorum. duyurunun anneleri iyi bilir. keşke çocuğum doğduğunda şu hediye edilseydi dediğiniz ya da şunu hediye ettiler çok beğendim/işime yaradı dediğiniz şeyleri yazar mısınız? üst limit 350-400 olsa iyi olur.



 
ben tüm bebek hediyelerimi sorarak aldım çünkü elinde ne var ne yok bilmiyosun, büyük risk. eğer soramıyorsan ki öyle görünüyor, e-bebekten filan hediye çeki mantıklı.


  • elorelia  (27.12.21 13:16:06) 
Bebek bezi alın, en büyük ihtiyaç ve masraf kapısı, nasıl sevineceklerine şaşıracaksınız


  • rezilrusfaadam  (27.12.21 15:55:59) 
genel olarak yeni doğan bebekler için neredeyse her şeyi alıyor artık herkes. alacağınız şey büyük ihtimalle zaten alınmış olacak.

ben olsam şöyle yaparım. bütçeniz dahilince bir hediye belirlerim, sonra ararım "ben şöyle bir şey alacağım, sizde var mı? varsa başka bir şey alayım, ne lazım size?" gibisinden sorarım. en azından sizin bütçenizi görürler ve ona yakın bir şey söylerler. eğer cevap alamazsanız , bütçeniz dahilinde bir şey alın ve yanına değişim kartı ekletin. gitsinler kendileri değiştirsinler.
  • co2s2  (27.12.21 16:07:45) 
Bence ileri yaşa göre alın bebekler çok hızlı büyüyor. Mesela 1-2 yaş kıyafeti. Ya da arzu ederseniz çok güzel el örgüsü hırka, tulum vs yapan tanıdığım birisi var. Özelden sayfasını atarım dilerseniz belki fikir verir.


  • Kediyi üzdün  (27.12.21 19:48:03) 
Ben böyle bir yakınıma @co2s2 nin dediğini yaptım aradım ve iyi ki de aramışım. Benim aklımda elektrikli ana kucağı almak vardı çünkü benim bebeğimde de çok iş gördü ama onlarda zaten varsa yazık olacaktı, sevdiğim birine de bebek bezi almak istemediğimden (tamam çok kullanışlı ama benim hediye anlayışım farklı herhalde) bir arayayım dedim, o ara araştırıyorlarmış meğer, çok güzel denk geldi, çok içime sindi.
Ama kardeşim hamak yatak alayım diye düşünürken onu aldıklarını öğrendik (kolik bebekte her yola başvuruluyor) sonrasında mama sandalyesi almıştı o da.
Fiyat/performans olarak ebebek in sattığı markalar baby plus ve joie ürünleri idealdir bu tip ürünlerde.
  • somethinginthewayshemoves  (29.12.21 01:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.