[]

2 ocakta kış lastiksiz abanta gidilir mi?

Sb.




 
hayır bence. bolu baya soğuk olur.


  • jelly bear  (27.12.21 12:05:28) 
Büyük ihtimal otoban çıkışı sonrası, kış lastiğiniz olmadığı için jandarma sizi bölgeye sokmaz.


  • John Bloor  (27.12.21 12:12:37) 
Ben Mart'ta gittim. Mudurnu'ya gittik günü birlik. Bir anda kar bastırdı, hiç kar yokken bir saatte bembeyaz oldu, zor döndük.

Dönüşte bir yol ağzında frene bastım, durmadan yola çıkmam zorunda kaldım, Allah'tan gelen araba yoktu.

Pişman oldum.

Kış lastiği almak istemiyorsanız bir araba kiralayın. Kış lastiği mecburi diye biliyorum.
  • burfak  (27.12.21 13:30:46) 
Kış lastiği ticari araçlar için zorunlu.
Bu havada kış lastiği olmadan yola çıkmayın. Kar ile alakalı değil, eksi derecelerde taş gibi olur yaz lastiği.

  • han20  (27.12.21 13:32:42) 
Ankara'dayım, her gün en az 4 derecenin altına düşüyor. Ankara'da bile kış laktiksiz olmayacağını düşünüyorum. Bolu'ya hiç gidilmez. Belki kış lastikli araba kiralayabilirsiniz.


  • marla is in my head  (27.12.21 14:48:21) 
ben olsam gitmem. mümkünse çift çeker araçla hiç gitmem.


  • co2s2  (27.12.21 16:09:12) 
Gecen hafta Bolu dağından geçtim gerede'den çıktım. Gece saat 4.30-,5 civarıydı. Müthiş bir kar vardı. Yerler otobanda kar tutmuştu ve görüş mesafesi cok düşmüş gibiydi. Bu nedenle sizin yerinizde olsam kipirdamam bile.
Gecen sene o tarihlerde abantta idim ve bildiğiniz firtina vardi hafif karla birlikte.

  • fempusay  (27.12.21 18:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.