[]

Kış tatili

Merhabalar sevgiliyle kış tatili için önerilerinizi alabilir miyim nereye gidilir ne yapılır tüm önerilere açığım




 
ya kartepe ya kars isterdim ama ben kapadokyaya gidecegim :d


  • ala09  (26.12.21 17:16:45) 
Bütçe ve kış tatilinden beklentin nedir? Ona uygun bi öneri vereyim. Mesela ambiyans mı önemli yoksa kar kalitesi, kayak kalitesi mi?


  • zimbirik  (26.12.21 17:16:55) 
Bir de kaç günlük bir boşluk var


  • zimbirik  (26.12.21 17:17:20) 
@zimbirik kar tatili çok pahalıya geldiği için şu dönemde. Ambiyansı güzel bir yer de olabilir. Kişi başı 3000 max 2 gün.


  • fasyun  (26.12.21 17:44:55) 
Kartalkaya otellerini öneririm o zaman. Ambiyans güzel, tatil olarak iyi oluyor. Kayak olarak da eh. Uludağ da oteller çok eski, kayak yine eh, ambiyans da ortalama.
Erciyes de ambiyans eh, fiyat Makul ama uçakla gitmek lazım. Ama pistler vs öğrenmek için ya da az deneyimliler için baya iyi. Kayseri lezzetleri de çok güzel.
Kars ambiyans olarak çok iyi, kayak keyfi de çok iyi, otel sayısı az o yüzden oda bulmak zor oluyo dağda. Uçakla gitmek vs üşenmezseniz bence en iyi seçenek.
Erzurumu salın ya diğer seçeneklerden daha iyi değil. Ama daha pahalı.
  • zimbirik  (26.12.21 18:09:17) 
Kartalkayadaki lüks tatil anlayışı diğer dağlarda bu kadar fazla değil ama.


  • zimbirik  (26.12.21 18:10:37) 
  • gabe h coud  (26.12.21 19:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.