[]

paralel park

bunu şu an uygulanabilir yapmayan şey ne?
www.reddit.com



 
Maliyet, karlılık, ihtiyaç olmaması


  • kisa  (26.12.21 14:52:08) 
Yürütücü sistemi tamamen değiştirmek gerekiyor. Gereksiz. Geleneksel paralel park yapamayan bunu hiç yapamaz. Yine gereksiz.


  • Zaman Tamircisi  (26.12.21 14:55:47) 
Ön lastikleri kısa sürede yıpratır bence böyle bir sistem. Yani bir yandan bana yardımcı olacakken diğer tarafa zarar veriyor gibi.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (26.12.21 14:57:19) 
Çok pahalı olur.
Hem masraf hem de ağırlık olmasın diye neleri neleri iptal ediyorlar, bu kadar gereksiz bir şey için hem para harcanacak, hem araca ağırlık yaratacak hem de arıza yapabilecek yepyeni parçalar.

  • michael_knight  (26.12.21 15:03:35) 
paralel parkın buna ihtiyaç olmadan yapılabilen bir şey olması.


  • zgrydn  (26.12.21 15:50:14) 
Yani dunyanin en sacma seyi olur bunu gunumuz araclarina uygulamak.
Yani o kadar akil disi bir is olur ki, bunun getirecegi esktra maliyet, ekstra agirlik, bagaj alanindan falan çalması yani saymakla bitiremeyiz neden yapilmamasi gerektigini:)

Hepsini gectim, gerek yok. Siradan bir insan kisa bir alisma surecini atlattiktan sonra paralel park ediyor. Onu da gectim park sensoru var geri gorus kamerasi var her sey var artik gunumuz araclarinda.
Ve yukarıdaki arkadasin dedigi gibi paralel parki yapamayan insan zaten bunu da yapamaz. Zamanında kim dusunduyse cok gereksiz bir fikir olmus.
  • stavro  (26.12.21 19:46:43) 
Gereksiz bir tasarim, daha basite bu isi cozebililerdi ama cozmemeyi tercih ettiler.
Cunku gercekten yetenekli degilsen zaten araba kullanamiyordun, arabayi kullanabilen adam zaten parki da yapiyordu.
Hem de o zamanlar park yeri sorunu yoktu.

Su an arabalar yeni icat edilmis olsa bu sacma haliyle(sadece on tekerlerden manevra yapan haliyle) kimse almazdi.
Steve jobs falan bir cozum getirirdi.
Adam cikip bu ne lan demese hala kalemli telefon kullaniyorduk.

Araba sektorunde kimse bu ne lan demiyor.
Hala telefon tutucu olan araba yok, sadece fiat panda koydu.
  • divit  (26.12.21 20:30:06) 
Gereksizlik nedenleri yazılmış, ağırlık/maliyet/yer kaybı vs

Ama en önemli nedenlerinden biri de bana göre hidrolik direksiyonun icadı, bu sayede araç manevraları çok kolaylaştı. Benim gibi 40 yaş ve üzeri duyurucular ergenliğinde araç kullandıysa hatırlarlar o dönmeyen direksiyonları.
  • John Bloor  (27.12.21 10:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.