[]

35_40 yaş erkek için hediye önerisi.

35 40 yaş civarında, kitap okumayı seven, sinema ve tiyatro kültürü olan, sigara kullanan, alkol tüketen, bir erkek için 100tl'ye kadar nasıl bir hediye alınabilir?

Notlar:
Limit 100tl maksimum.
Kitap olmayacak
Alkol vs olabilir, ama bu paraya güzel bir şarap vs. var mıdir bilmiyorum. Alkolden anlamam.
Çakmak, kartlık tarzı bir şey olabilir.
Güzel bir tiyatro oyunu bileti olabilir.
Ya da bir site üyeliği tarzı bir şey olabilir.

Ben zaten bir çok şeyi yazdım, sorum ise şu, sizin önerebileceğiniz direkt ürün ya da isim ne olur.

Şu şarap fena değildir,
Şu kartlıktan ben de kullanıyorum tavsiye ederim,
Şu oyuna bilet bulursan gayet başarılı vs.

gibi...
(farklı öneriler olursa, onlara da açığım. İstanbul için konuşuyorum bu arada.)

 
Muşta


  • baal  (25.12.21 19:46:34) 
Güzel bir kasket de olabilir diye düşündüm ama farklı ne olabilir başka?


  • aksiyom  (29.12.21 14:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.