[]

Direksiyon setiyle Euro Truck Simulator 2 nasıl?

Ehliyeti aldım 2 sene oldu araba alacak para yok, hiç de olmayacak bu gidişle. Araba süremiyoruz hiç olmazsa oyununu oynayayım diyorum. Bu Euro Truck Simulator 2 oyunu indirime girmiş Steam'de. Youtube'da falan görüyordum ama hiç oynamadım. Oyuncak direksiyon alıp bilgisayarda oynasam keyif verir mi? Ondan daha iyi oyun önerisi varsa o da olur.




 
logitech g29 altı bi ürün alacaksan hiç almayın direksiyon simidi sipariş edin hayalinizde vın vın sürün daha tatmin edici olur, ciddiyim. ets sürüşten ziyade deneyim odaklı bir oyun. araç sürme tadı arıyorsanız asetto corsa tavsiye ederim o da uygun fiyatlı şu an. tabi direksiyon şart simülasyon çünkü ikisi de.


  • marlonbranda  (24.12.21 21:00:32) 
Ben logitech driving force gt aldım. g29'un dedesi sayılır, yine 900 derece dönüyor force feedback falan. Ama native desteği yok diye mi nedir bilmiyorum bir de force feedback olması işi zorlaştırdı, buton konfigürasyonunu kendim yaptım (hadi bu neyse), ama çok sertti ve tır sürerken insan direksiyonu döndür babam döndür yapmak istiyor, onu yaptırmıyor adama. Zevk vermedi açıkçası. Yani maksimum dönme açısı düşürünce tabi çeyrek tur döndürünce tam dönüyor, ama dediğim gibi zevk vermiyor.


  • mirafiori  (25.12.21 01:13:37 ~ 01:14:06) 
abi hani bazı oyunlar vardır, seveni için bambaşka bir evrendir ama sevmeyeni de hiç tahammül edemez ya, benim gözümde ets öyle bir şey. eğer direksiyon başında bir yerden bir yere mal taşıma fikri hoşuna gidiyorsa şans ver derim, en kötü canın sıkıldığında filan kafanı boşaltmak için açar sürersin bir saat.

kendi tecrübemi paylaşacak olursam benim hayatımda yaptığım en mantıklı yatırımdı direksiyon seti. sene 2013 olması lazım. öğrenci evinde kalıyorum. 350 filan kira veriyordum sanırım, gelirim de bundan çok fazla değildi yani. ona rağmen manyak gibi gidip 250 liraya ikinci el logitech driving force gt almıştım.

aradan 8 sene geçti, hala o direksiyonu kullanıyor ve ets oynuyorum. f1 bile oynadım hatta.

ets 2 satın alacak olursan promods eklentisini kesinlikle öneririm. oyunun kendi yaptığından çok daha kaliteli ve kapsamlı bir mod. bütün avrupa'yı, hatta orta avrupa'nın (özellikle polonya) küçük şehirlerini bile içeren efsane bir mod. onsuz oynamıyorum ben, harita çok boş geliyor.

radyoda rammstein çalıyor, tankerle günün ilk ışıklarında berlin'e giriyorsun... şerefsizim şu tek cümle bile öyle heyecanlandırıyor ki beni gidip yine oynayasım geldi. dediğim gibi ets başka bir kafa; seveni çok seviyor, sevmeyen de "sen salak mısın iki saat bunun başında oturup boş yolda gidiyosun?" diyor. bence şans ver. pişman olacağını düşünmüyorum. ets olmaz başka bi şey oynarsın, direksiyon olduktan sonra her türlü araba oyunu çok daha keyifli oluyor.
  • der meister  (25.12.21 06:31:16) 
Ets'nin fiyatı gerçek bir direksiyonun yanında kuş yemi kadar kalır. Ben de çok istiyorum direksiyon ama şu dönemde 3500 tl vermek çok mantıklı gelmiyor. Bir de iyi bir monitör ya da tv ve sehpa filan lazım. Epey pahalı bir hobi yani. En azından ülkemiz için.


  • robin one persie  (26.12.21 15:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.