[]

Ps4’te PES yok mu? (Ek: pes vs fifa)

SP store’da baktım ama sadece fifa22 var. Eskiden çok oynardım pes oynardım, ondan daha yakın geldiği için pes alayım dedim.

Ek soru: sizce güncel durumda pes mi fifa mı?


 
pes 21 son pes, efootball diye gecer. 22 den itibaren bedava oldu galiba sistem degisti vs.

pes 21 iyidir
  • egokalp  (24.12.21 20:02:57) 
fifa 22 ben beğenmedim. adamlar yanında basıp gidiyor. pes için de güzel değil diyorlar.


  • alt4y  (24.12.21 22:07:53) 
Güncel durumda fifa daha iyi bir oyun.

Ama bu "fifa iyi bir oyun" anlamına gelmiyor.

Yakın zamanda üçüncü bir futbol oyunu çıkacak diyorlar, ona da bakmak lazım.

Tabi sizin ne istediğinize de bağlı. FUT moduna girip başka hiçbir şey oynamayan ve habire kart açan da var. Pro modunda 11 kişilik takımlar kurup her akşam sohbet, muhabbet takılan ekipler de var. Bunların hiçbirini yapmayıp kariyer yapan insanlar da var.
  • la traviata  (24.12.21 22:19:51) 
İki maç yapayım arkadaşımla oturayım karşılıklı maç atayım arada bir öyle bir şey istiyorum.


  • not sure if serious  (25.12.21 12:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.