[]

ccc

nedir bu ya herkes ulkucu mu olmuş her entryde bi ccc dir başka bi hikayesi mi var bunun?




 
inci herkesi etkiledi..

(bkz: inci sözlük)
  • dambil  (08.06.10 00:46:00) 
o geyik inci'den çok daha eski. sadece inci sözlük ile bu popülerliğe ulaştı. cCc geyiği nihal atsız forumlarında keşfedilmişti bundan seneler evvel. tabii ki ekşi sözlük ile geyik malzemesi haline geldi. inci sözlük türk internet aleminde patlama yapınca da cCc bu hale geldi.


  • deckard  (08.06.10 02:16:06) 
esasen 3 hilal bunu biliyorsundur heralde. ilk dalga geçme muhsin yazıcıoğlu ölünce yazılan üşüyoruz reis ile başladı. ccc üşüyoruz reyis ccc şeklinde. sonra inciye sıçradı çoştu gitti.


  • ayiadam  (08.06.10 03:38:45) 
ya işte insanların eğlenmek için kendilerine kültürel olarak fazlaca uzak olan ve komik buldukları olguları sanki kendileri icat etmiş gibi kullanmaları :) cümle çok entelce ve salakça oldu sanırım ama başka türlü anlatamadım. yani örn. annesi babası 80'lerde boğaziçi'ni bitiren ve şimdi iyi yerlerde çalışan 22 yaşındaki bi çocuğun ülkücülükle alakası olması imkansız bulunduğu sosyal ortam hasebiyle, ama bu ülkü nanesini gözlemler, komik olduğunu görür bir grup arkadaşıyla beraber ve eğlenmek için onlar gibi davranmaya başlar :) bu kadar çok insan bunu yapıyorsa da sanırım artık gerçekten bu bbp, mhp gibi milliyetçi yapılanmalar az buçuk da olsa okumuş etmiş insanlara absürd gelmekte.

yayılışı konusuna bir ihtimal örneği de benden: böyle böyle ülkücü terimlerini arkadaş gruplarında kullanıp eğlenen insanlar tek tük değil çoğunluk olup da birbirlerinin farkına vardıklarında ZALIMLAR benzeri feysbuk gruplarında toplaştılar, 2-3 sene önce neredeyse bugünkü inci sözlük geyiklerinin azcık daha az küfürlü benzerleri gerçekleşmekteydi orada da.
  • i ve been mistreated  (08.06.10 03:57:48 ~ 03:58:54) 
@4 özet geçseydin eyiydi .. :)


  • dieselsingle2  (08.06.10 10:10:58) 
ilk önce liverpool ülkü ocaklarında başladı devamını inci sözlük getirdi.incide meşhur oldu yani


  • mahsunkul  (08.06.10 10:35:57) 
baya baya gülüyorum şu an.

nasıl olur da ilk liverpool ülkü ocakları ya da muhsin yazıcıoğlu zamanında kullanıldı diyebiliyorsunuz yahu? bu geyiğin rahat 2-3 yılı var.
  • deckard  (08.06.10 12:05:44) 
kaç iki üç yılı yaw. taaa counter zamanlarına gider bu geyik. en azından ben oralardan hatırlıyorum. internet kafelerde nicklerin başına sonuna koyarlardı. sonra knight onlineda kullanmaya başladılar falan. pwn gibi birşey bu da.
edit: düşündüm de taaa irc zamanlarına kadar gidebilir bu. türkün internetle imtihanı modunda

  • argent dawn  (08.06.10 15:08:06 ~ 19:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.