[]

5. gün testi için gittiğimde geçiçi karantinaya alınmak?

ev arkadaşım pazartesi test oldu korona olduğu ortaya çıktı. ben ve diğer ev arkadaşım hastaneye gittik. o biraz öksürüyor diye test oldu. bende belirti yok diye yapmadılar. o da negatif çıktı. sağlık bakanlığından gelen mesaj aşı takvimini tamamladığınız için izolasyona gerek yok dedi. bugün 5. gün testi için gittik yine ikimiz. testimizi olduktan sonra bana yarın öğlene kadar geçiçi izolasyonda olacağıma dair mesaj geldi. arkadaşıma gelen giden bir şey yok. sıkıntı ise şu. benim sabah açıköğretim sınavlarım var. ben gidemiyor muyum şimdi bu sınavlara? ilk gün temaslıykan karantinaya almayan sistem niye şimdi karantinaya alıyor beni?




 
O sistemsel değil de karşınızdaki kişinin inisiyatifinde sanırım. Çünkü test yaptırmaya gittiğimizde bazen o şekilde izolasyon mesajı geldi ama bazen gelmedi.
Test negatif çıkınca izolasyon da düşer. Şuan hes kodunuz inaktif mi

  • zimbirik  (24.12.21 15:29:30) 
hayat eve sığar uygulamasında risksizdir diyor. ama karantinadasınız diye de mesaj geldi.


  • Acil kan  (24.12.21 15:33:26) 
Hes kodunuz aktifte problem olacağını sanmıyorum. zaten sonucunuz bu akşam çıkar.


  • zimbirik  (24.12.21 15:53:36) 
test sonucu çıkana kadar.


  • alicandan  (24.12.21 16:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.