[]

20'lik diş çekimi

süreç nasıl? çok ağrıtıyor yıpratıyor mu?
ciddi anlamda dişçi fobim var. sağlam bir çocukluk travması yaşadım. bu yüzden o koltuk beni darlıyor.



 
Belli olmaz.
Yani çok rahat da çekilebilir gomukse ugrastiradabilir.
Fobinizin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bir kaç diş hekimi ile ama bence hastane ile görüşün. Bayıltıp bunu yapanlar vardı diye hatırlıyorum koltuğa oturunca duramayan kişiler için.
  • kisa  (24.12.21 11:11:13) 
Bayıltan varsa ona gidin bence. Kesip alan varsa o da güzel olur, o videolar sahte değilse. Çünkü geneli kırarak alıyor ve o da çeneyi zorluyor.


  • aokp  (24.12.21 11:47:22) 
Belli olmaz +1
Benim bi 20lik 30 saniye sürerken öteki 1 saat sürmüştü :D

  • invictae  (24.12.21 12:02:31) 
Ben üç tane 20'lik diş çektirdim, üçü de 20 saniye falan sürdü. Dişin yapısına göre değişiyordur, belki sizin diş kolay çekilecek türdendir.


  • fobfilm  (24.12.21 12:33:22) 
üst çene genel olarak çok basit. normal diş çekiminden hiçbir farkı yoktu benim için.
alt çenedeki ise normal açısından 90 derece dışa doğru yani yanağa doğru çıkıyordu. Onda dikiş atılıp bir hafta sonra dikişler alınmıştı. üsttekine göre birazcık daha fazla uğraştırmıştı doğal olarak. dişçi koltuğunda ise süre hariç hiçbir fark olmadı. ikisi çenedekiler de acısız geçti.

  • d e j i n  (24.12.21 13:07:07) 
gömülüyse paran da varsa özelde bir çene cerrahına git bence. devlette sıkıntılı oluyor


  • egokalp  (24.12.21 13:38:27) 
sedasyonla cektir
asiri kolay ve rahat :)

  • Kittie  (24.12.21 19:56:47) 
Arkadasimin ozel kliniginde bir cene cerrahina cektirdim. Ustte 20lik. Altta bir komplikasyonli bir de ameliyatli 20lik disi ayni seansta cekti. Cekim cok rahatsiz degil. Birini kirarak aldi otekini ikiye boldu vs agizdan cikan sesler rahatsiz ediyor haliyle:) ozelden klinigi paylasabilirim:)

Bu arada bayiltmiyorlar yani bayilirsan az devam eder ayiltip tekrar devam ederiz ama bayiltmayi tercih etmeszin cunku bogaza tampon sokuyoruz bogaz agrisi cekiyosun oyle hayal ettigin gibi degil dediler bilginiz olsun:)
  • KidLazer  (09.01.22 22:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.