[]

Covid Sonrası Bira (Genel olarak alkol)

6sınde test yaptırmıştım, ertesi gün pozitif çıkmıştı. Karantina 19 Aralık'ta bitti ve Pcr yaptırdığımda negatif çıktı. Covid maceram hafif geçti. Grip öncesi gibiydi. Pcr olmasaydım grip falan oldum derdim.

Yarın, cuma akşamı bir iki tane içmek istiyorum, nasıl olur problem çıkar mı?


 
covid gibi bir üst solunum yolu hastalığının karaciğere etki eden alkol alımıyla çok alakası olmaz gibi. ama doktor değilim. aile hekiminiz bu günler için var. çok geçmiş olsun.


  • brakgn  (23.12.21 23:49:58) 
Eğer kovid ilaçlarını kullandıysanız alkol alımını çok arttırmanızı önermem. Ama dehidre olmadığınıza dikkat ederseniz içtiğiniz bi iki biranın karaciğeri zorlayacağını sanmıyorum.


  • zimbirik  (24.12.21 10:31:46) 
Bilgi olsun diye yazayım;

- İlaç vermediler.
  • put it in your appropriate place  (24.12.21 13:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.